2777
2789
عنوان

خانومایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 127 پست
ایشالا که خیره و نیاد😍😍😍😍😍

ان شاء الله گلممممم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من که هنوز موعدش نیس ☺خبرت میکنم تو هم منو درجریان بذاریا ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده بیام خاطر ...

حتما بهت خبر میدم! وقت پریت کیه؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش خبر باشی من همیشه سیم بود این ماه دوازدهم شدم پس یعنی دوازده آذر 😶

پس هنوز وقت داری موقع اخرای نزدیکی پاهاتو تو شکمت جمع کن اینجوری اس...پرم نمیریزه بیرونو ۳۰ مین تو همون حالت بمون شانست بیشتر میشه گلم!موفق باشی 😉شب رویایی داشته باشی 

پس هنوز وقت داری موقع اخرای نزدیکی پاهاتو تو شکمت جمع کن اینجوری اس...پرم نمیریزه بیرونو ۳۰ مین تو ه ...

سلام عزیزم،من تاپیک شما رو خوندم؛ایشالله اگه باردار بودی بیا همینجا خبر بده.منم ۵ روز دیگه موعدمه و دو روزه که سینه م درد داره ،سمت زیر بغل،ولی قبل از اقدامم موقع پریود درد داشتم،نمیدونم باردارم یا نه😔منکه یجورایی ناامید شدم؛ولی ایششششششالله که شما مامان شده باشی😙

سلام عزیزم،من تاپیک شما رو خوندم؛ایشالله اگه باردار بودی بیا همینجا خبر بده.منم ۵ روز دیگه موعدمه و ...

باشه گلم! خوش اومدی ب جمعمون!ان شاء الله ک باهم این ماه بارداریم عزیزم

منم منتطرم ولی اخر هفته بی بی میزنم

شما چیکار کردی گلم؟علائم داری؟بی بی زدی؟

سلام با اجازه استارتر عزیز ی سوال داشتم.  من موعدم 16 ام بودپریود نشدم چون امپول hcg و قرص لوتر ...

چی شد بلاخره گلم؟حامله بودین؟

اره گلم ازمایشم شنبه مثبت شد.

وایییییی مبارکههههه ان شاء الله ب خوبی و خوشی بیاد تو بغلت عزیزم!علائمی داشتی گلم؟ چند مدت تد اقدام بودین؟ منم الان چهارمین روزه ک از موعدم میگذره درد سی...نه سمت زیر بغل هم دارم و ی کوچولو درد نوک سی...نه ترشح کمی هم دارم!فردا میخوام بی بی بزنم هر چی خدا بخواد همون میشه ان شاء الله 

سلام خانوما.من ۲۰ ام رفتم سونو یه کیست آندومتریزی تو تخمدان چپمه.تو تخمدان راستمم فولیکول ۲۰ میلی بود اقدام کردم.دیروزم لکه بینی داشتم.امروزم شکمم درد میکنه دلیلش چیه به نظرتون😂

هیچ علایمی ندارم  بی بی هم میزارم یهدهفته از موعدم بگذره بعد بزارم

پس خبرشو ب مام بده گلم ☺

سلام خانوما.من ۲۰ ام رفتم سونو یه کیست آندومتریزی تو تخمدان چپمه.تو تخمدان راستمم فولیکول ۲۰ میلی بو ...

لکه بینی و درد شکم فک کنم بخاطر کیست باشه گلم! دکتر چی گف؟