2777
2789
عنوان

خانومایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 127 پست
منم همین طور والا فامیلای من که میپرسم همه میگن با یه بار گرفته با هم هستیم تقریبا ایشالا هممون دام ...

چند سالتونه؟ ان شاء الله

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
یعنی کلا سیصد شد؟ درد داشتین؟

موقعی که داشت انجام میداد نه زیاد اما بعدش وحشتناک درد داشتم احمق دکتر به من نگفته بود شیا دیکلوفناکو بزارم که دردم کم بشه 

بعدش سریع گذاشتم انگاری اب رو اتیش بود در جا خوب شدم رفتم سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ۲۰ شوهرم ۳۰ شما چی؟

منو همسرم هم سن هستیم هردو ۲۵ ساله!همسرم خیلییییی عاشق بچس من قبلا اینجوری نبودم ولی ۴.۵ ماهه خیلییییی هوس نی نی کردم خیلیییی

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
منم 2 3 شوهرم 27

پری اومد؟؟؟

نه ولی بی بی هم منفی بود

منم هنوز پریود نشدم ولی این دو سه روز سی...نم موقع خواب بدجور درد داره قبلا اصلا درد نداشتم سمت زیر بغل 😐

منم هنوز پریود نشدم ولی این دو سه روز سی...نم موقع خواب بدجور درد داره قبلا اصلا درد نداشتم سمت زیر ...

من دور نافم همش میسوزه

برای آرامش دلم ممنون میشم یه صلوات بفرستید❤🙏
سلام گلم چی شد؟ کلی یادتون کردم

سلام عزیزم فعلا پری نیومده منم بی بی نزدم هنوز نمیخوام ضدحال بخورم

سلام گلم چی شد؟ کلی یادتون کردم

شما چیکار کردین این ماه؟؟؟