2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست
نه اونو شک دارم یه وقت غیبتش میشه

مانمیشناسیم که غیبت نمیشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
عزيزم نميشه كه ب همه مطلقا عنگ بد زد خانومايي ك نوشتن مطلقه هاي ميچسبن به اقايوون منم مطلقم واقعا دل ...

نه عزیزم به خدا من دیدم بد نیست الانشم بعد کلی داستان دیدم بهش بد نیست ولی رفتارش منو شگفت زده میکنه من تا حالا با اقایون ساختمان بیشتر سلام حرف نزدم اصلا تلفن که عمراااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اول و آخرش همسر شما به زندگیت باید متعهد باشه بهش بگو راحت من خوشم نمی د با این خانوم تماس داشته ...

موافقم الان به شوهرم گفتم جوابشو نده ،از دست تمسایه دیوونه شدم خیلی ریلکس زنگ میزنه به اقایون

به شوهرم مطمینم

نه عزیزم به خدا من دیدم بد نیست الانشم بعد کلی داستان دیدم بهش بد نیست ولی رفتارش منو شگفت زده میکنه ...

این رفتارش منویادیکی ازاقوامه شوهرم میندازه اخرم جداشدن

بعداز15سال

اصلاکرم داشت

منومیدیداصلابامن سلام علیک نمیکردوشوهرش میرفت دوبی وچین و...دوتابرادرشوهرداشت بااین حال به شوهرمن کاراشومیگفت

خیلی روی مخم بود

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
موافقم الان به شوهرم گفتم جوابشو نده ،از دست تمسایه دیوونه شدم خیلی ریلکس زنگ میزنه به اقایون به شو ...

این بهترین راه حله گلم امیدوارم که دیگه حد خودشو بدونه حداقل در مورد رفتار با همسر شما

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
همسرتونم اگه احساس میکنه این خانم مزاحمه جوابشو نده لازم نیست بشینه باخانم صحبت کنه بعد بیاد تعریف ک ...

من خداراشکر به شوهرم مطمینم و شناخت کامل ازش دارم بالاخره هشت ساله میشناسمش،الانم گفت من صبح باهاش سلام علیک نکردم تتو پارکینگ فکر کرده دلخورم .چون من بهش گفتم دیدیش سلام علیکم نکن

ببین عزیز نمیخوام نگرانت کنم ولی این رفتارا قطعا عادی نیست و هدف خاصی پشتشه. خود من یه مدت یه همکار مطلقه داشتم تازه اومده بود بخش ما. انقدر با یکی از همکارای آقا گرم میگرفت و ناز و عشوه میومد و زیر پاش نشست که اون همکارم همسرشو که دو سال بود ازدواج کرده بودن و دختر داییشم بود طلاق داد و اینو گرفت. شمام به نظرم اجازه نده این خانوم پاشو از گلیمش فراتر بذاره. حد و مرزشو نشونش بده. بالاخره مرده وسوسه میشه فرشته که نیست. البته سعی کن آروم و ریلکس قضیه رو پیش ببری که محیط خونه آشفته نشه و همسرتون مجبور شه به پنهان کاری رو بیاره. 

تجربه ی شخصیمه نقطه صعف نشون نده

مثلامن به همسرم زنگ میزدمیگفت فلانی شوفازم خراب شده بیادرستش کن شوهرم بهم گفت زنگ زده اولین کاری که کردم زنگ زدم پدرشوهرم گفتم گفت من تعمییرکارمیبرم

بعدزنگ زدم خودش گفتم شوهرم گفت شوفازت خراب شده و...برات تعمییرکاربه باباگفتم داره میاره باورت نمیشه استارترگفت نمیخوام خودم رفتم اووردم درکمال تعجب!!!!!

یه بارزنگ زدبه شوهرم گفت شوهرم چین بیاچکموببربانک هشت تومن خطرناکه من میترسم ....

گفتم مادرشوهرم رفت وبازم خودم زنگ زدم گفتم بده مامان شوهرم میادمیگیره وای کفری شده بودااااا

گفت خودم میبرم...

یه بارم به مادرشوهرش تیکه انداختم گفتم پسرت نبودچیشد شوفاژعروست درست شد گرخیدااااا

گفت کی شوفاژش خراب شده؟

گفتم به شوهرم گفته چه اشکالی داره و...(حسن نیتمونشون دادم واینکه بفهمه عروسش میزنگه شوهرش نیس)

هیچی گفت مگه برادرشوهراش مردن به شوهرتومیزنگه؟!

خانما اینقدمطلقه مطلقه نکنین زندگی اونقدراهم مطمعن نیستا من دیدم خانمی که زندگیش عالی بوده کسی فکرش ...

دقیقا و به شدت موافقم

من قصد توهین به کسیو نداشتم فقط وضعیت تاهلش و گفتم