2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست

ببین من کار با مطلقه یا چیزه دیگش ندارم رفتار محترمانه به حیاو شخصیته زن ربط داره چه متاهل چه مجرد چه مطلقه شمام به همسرت بگو دلیل نداره خانم همش به شما زتگ بزنه اگه زنگ زد بگه کاری داشتید به خانمم بگید خودشم دیگه جوابشونو نده تماام دیگه ن کاراگاه بازی نیازه نه شما حسه بد میاد سراغت

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من متاسفاته  عشق شهرته کانال زده ایدی داده به همه

اصلا کار خوبی نیس استادهای ما میگن مراجعه فقط تو مطب هست بیرون مطب زندگی شخصیه اینجور مسائل پیش میاد باید شماره خواستن بگین شماره من چه کمکی به درمان میکنه با منشی حرف بزنی وقت بگیرین اگه جلسه نیازه وسلام وگرنه زندگیتون تو خطر میفته

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
گفته بهش تو پست دومم هست محل نمیده

همسرتونم اگه احساس میکنه این خانم مزاحمه جوابشو نده لازم نیست بشینه باخانم صحبت کنه بعد بیاد تعریف کنه از کجا معلوم کامل به شما تعریف میکنه فقط قطعش کن ازین موردا دیدم که‌جای بد کشیده 

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
کاش فقط چشم و ابرو بود.قرار خونه و سفره خونه و....

گلم همسر شما پاشو از حدود مجاز شغلیش فراتر گذاشته شما باید سعی کنی همسر خودتو به راه بیاری

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
رفت گفت از فردا خوبه منم با دیدن خانم شما نیشم تا بناگوشم باز بشه.شما با خانوم من چیکار داری..بعد خی ...

چه خوب 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
گفته بهش تو پست دومم هست محل نمیده

گلم اول و آخرش همسر شما به زندگیت باید متعهد باشه بهش بگو راحت من خوشم نمی

د با این خانوم تماس داشته باشی و تمام،در ضمن بگم که این حرفم اصلا دفاع از حرکات بد اون خانوم نیست اما هرکس رو همسر خودش میتونه تسلط داشته باشه اگر بخوایید مثلا با اون خانوم دهن به دهن شید فایده نداره و بدتر میشه
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند