2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست
چطوري؟

رفت گفت از فردا خوبه منم با دیدن خانم شما نیشم تا بناگوشم باز بشه.شما با خانوم من چیکار داری..بعد خیلی تصادفی چندتا امار از مرده داشتیم خیلی تصادفی.اونارم گفت .میگفت یه کلمه حرف نزد.فقط سرش و انداخت پایین عذرخواست رفت.اتا مدتها تا مارو میدید انگار جن دیده نیست میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه را میگه گفت این دختره دیوونه است من اصلا حرفش یادم نموند حالا امروز زرتی زنگ زدا قهری احمق خانوم

فقط کاری کن شوهرت همینجوری بهت بگه همه چیزو، چون شوهرت کاری نکرده، زیادی نق بزنی بهش شاید به خاطر آرامش خودت همه چیزو دیگه بهت نگه،اون خانم هم از اب گل آلود ماهی بگیره

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
منم روانشناسی میخونم اصولا روانشناس نباید به هیچ وجه شماره شخصیش رو بده 

شوهر من متاسفاته  عشق شهرته کانال زده ایدی داده به همه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
گوشیش ساده است نداره

بگوجواب نده تاماممممم

هم ضایعش میکنی هم دیگه نمیزنگه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

عزیزم یک کلام فقط راهش اینه که همسرتون به هیچ وجه جواب تلفن این خانوم نده تا مجبور بشه اگه کاری داره به شما بگه اگه تو حیاطی جایی هم خواست باهاشون حرف بزنه همسرتون بگن به خانمم بگید ...تا وقتی همسرتون به هر شکلی جواب ایشون بده و باهاش هم کلام بشه اوضاع همینه دنبال راه چاره دیگه ای نباش

مطلقه انگه؟ منظورم وضعیت تتاهلشه

خوب میتوید بگید مجرد ،چون شخص که طلاق میگیره تو رزومه اشم نمی نویسه مطلقه می نویسه مجرد

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
فقط کاری کن شوهرت همینجوری بهت بگه همه چیزو، چون شوهرت کاری نکرده، زیادی نق بزنی بهش شاید به خاطر آر ...

دقیقا از همین میترسم تازه یه اتفاق وحشتناک مثبت  18 هم بوده که نگفتم شاید بیاد اینجا بخونه