2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست
من انگ نزدم خیلی اتفاقای دیگم این بین هست مثلا با من خوب نیست ولی با شوهرم خوبه

مام یه همسایه داشتیم مرد بود .زن و بچه دار.منو تنها میدید بگو بخند و همینجوری یه بند حرف میزد با شوهرم میدید فقط سلام سرش و مینداخت میرفت به شوهرم گفتم نابودش کرد

ببین اگر یکی مدام هر روز برا زن یا مردی عشوه بیاد و زنگ بزنه و...خوب زندگی اون زوج به مخاطره میفته ب ...

اینجا رو اختلاف عقیده داریم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگ نزدم خیلی اتفاقای دیگم این بین هست مثلا با من خوب نیست ولی با شوهرم خوبه

چرا دیگه مبگی زن مطلقه همسایه،حالا جدا از این همسرت باید جدی باهاش برخورد کنه تا حد و حدودشو بدونه این خانوم

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
مام یه همسایه داشتیم مرد بود .زن و بچه دار.منو تنها میدید بگو بخند و همینجوری یه بند حرف میزد با شوه ...

چطوري؟

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
بد گمانی نسبت به خانمهای طلاق گرفته کار درستی نیست. من کسی رو میشناسم که حتی طلاقش رو از همه پنهان ک ...

بله اصلا شوهرم تو این فازا نیست به خدا یه بارم بهش گفت به خانومم زنگ بزن تو کلش نمیره تا قبل مدیریت ساختمون میگفتم تماساش اتفاقیه الان که مدیر داریمم بی خیال نمیشه

گفتم حساسش نکنم

نقطه ضعف نشون نده اصلابه شوهرت بگوجوابشونده زنگ زد

توخونه م بودیداون زنگ زدتوبردارجواب بده اصلاهم توضیح نده

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اتفاقا منم میخواستم بگم.من مطلقه نیستم اما هرروز تو محل کارم مییینم که چه خاننهای متاهلی برای اینکه ...

واقعا ....

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
من اگه بودم هم حال دخترو میگرفتم هم شوهرمو به شوهرت بگو بلاکش کنه سرسنگین باشه جوابشو نده 

بلاکش کنه پامیشه میاد در خونه میگه چرا قهلی باهام 😢

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
ببین اگر یکی مدام هر روز برا زن یا مردی عشوه بیاد و زنگ بزنه و...خوب زندگی اون زوج به مخاطره میفته ب ...

برو تو گوشی شوهرت تنظیماتش.وقتی دختره ب شوهرت زنگ بزنه انتقالش بده ب خط خودت 😁آی میسوزه دختره هر بار برداری 

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
بله اصلا شوهرم تو این فازا نیست به خدا یه بارم بهش گفت به خانومم زنگ بزن تو کلش نمیره تا قبل مدیریت ...

این سری زنگ زدبگوبامدیرساختمون تماس بگیرشوهرمن درجریان همه چیزنیس واصلاهم رونده بهش

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اتفاقا منم میخواستم بگم.من مطلقه نیستم اما هرروز تو محل کارم مییینم که چه خاننهای متاهلی برای اینکه ...

منم در حد چشم و ابرو و عشوه زیاد دیدم متاسفانه 

همیشه هم کارشون پیش میره

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...