2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست

عزيزم نميشه كه ب همه مطلقا عنگ بد زد خانومايي ك نوشتن مطلقه هاي ميچسبن به اقايوون منم مطلقم واقعا دلم شكست 😔 قرار نيست بگيد همه بزن زن بد واقعا بده ديگه چ مجرد و متاهل و مطلقش چرا ديدتون به مطلقه هاي بده اينهمه ؟ 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم هم حال دخترو میگرفتم هم شوهرمو

به شوهرت بگو بلاکش کنه سرسنگین باشه جوابشو نده 

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

چه ربطی داره این زنه مدام زنگ میزنه حالا من از برخوردش شاکیم شوهر من که بهش زنگ نزده

افرین منظور منم همینه مهم شوهرتونه حالا اون زنه هر برخوردی میخواد داشته باشه مهم اینکه شوهرتون مرد خوبیه و به زندگیش وفاداره .

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بگو شوهرت شماره شو عوض کنه حداقل یکم بهتر میشه

رفتار این خانوم اصلا درست نیست کاملا معلومه کرم داره ینی چی زنگ زده میگه با من قهری

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
یه خانم مطلقه مراجع شوهرم بود (همسرم مشاور هست)بهش پیام داده بود عاشقونه دوستت دارم داداش جونم... � ...

منم روانشناسی میخونم اصولا روانشناس نباید به هیچ وجه شماره شخصیش رو بده 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

خانما اینقدمطلقه مطلقه نکنین زندگی اونقدراهم مطمعن نیستا من دیدم خانمی که زندگیش عالی بوده کسی فکرش رونمیکرد زندگیش درعرض یکسال کن فیکون بشه وجدابشه.به خودتون ننازین خانم مطلقه هم دزدنیست 

بخاطرحرفهای سیاسی قطع کاربریم کردن ازرو نرفتم بازم اومدم خخخخ
عزيزم نميشه كه ب همه مطلقا عنگ بد زد خانومايي ك نوشتن مطلقه هاي ميچسبن به اقايوون منم مطلقم واقعا دل ...

اتفاقا منم میخواستم بگم.من مطلقه نیستم اما هرروز تو محل کارم مییینم که چه خاننهای متاهلی برای اینکه گره کارشون باز بشه راحت پا میدن

خیلی شیک شماره این خانوم رو تو گوشی همسرت بذار تو لیست سیاه .البته به شوهرتم بگو خانمه رو دیدی شمارت رو بده بگو گوشی همسرم خرابه گاهی وقتا اگه مشکلی پیش اومد زنگ من بزنید  

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی

بد گمانی نسبت به خانمهای طلاق گرفته کار درستی نیست. من کسی رو میشناسم که حتی طلاقش رو از همه پنهان کرده و وحشت داره از فهمیدن دیگران. بعد در مورد این خانم من تاپیکشون رو یادم هست بعد هم یه خانم غریبه چه معنی داره که به یک مرد غریبه بگه با من قهر هستید حالا اگه فامیل هم بود باز یه چیزی. الان شما یه دختر مجرد باشین میرین به مرد همسایه تون با من قهرین؟؟ ولی خدا رو شکر شوهرتون نسبت بهشون بی توجه هستند.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

به شوهرت بگو جوابشو نده و سرو سنگین باهاش برخورد کنه

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
افرین منظور منم همینه مهم شوهرتونه حالا اون زنه هر برخوردی میخواد داشته باشه مهم اینکه شوهرتون مرد خ ...

ببین اگر یکی مدام هر روز برا زن یا مردی عشوه بیاد و زنگ بزنه و...خوب زندگی اون زوج به مخاطره میفته بالاخره هر چیم شوهرم خوب فرشته که نیست