2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطلقه نیستم خب ولی خواهشا انقد راحت نگین مطلقه و فلان دل خیلیارو میکشونین مطلقه بودن جرم نیست فق ...

همه زنایی ک خیانت میکنن یا خودشونم وارد زندگی بقیه میکنن مجردنیستن 

خیلی هاشون زن شوهردارن

خیلی مطلقه

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
مرد اگه مرد باشه از زلخیا هم کاری برنمیاد .نمیشه که راه افتاد تو کوچه و خیابون و همه رو دور کرد که مثلا زندگیمون حفظ بشه هر چند اون رابطه اصلا اسمش زندگی نیست رسما اویزون شدنه که کس دیگه اویزونتر نشه
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
امروز شوهرم از صبح خونه بود عصری یه ربع رفت بیرون تا اومد گفت دختر پایینی زنگ زد گفت اقای فلانی شما ...

نبایدم مثبت فکر کنی.اصلا چ دلیلی داره شماره ی شوهرتو داشته باشه؟این قهر قهر گفتنا هم برای ناز دادن و نزدیک کردن خودشونه.😑

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
مرد اگه مرد باشه از زلخیا هم کاری برنمیاد .نمیشه که راه افتاد تو کوچه و خیابون و همه رو دور کرد که م ...

چه ربطی داره این زنه مدام زنگ میزنه حالا من از برخوردش شاکیم شوهر من که بهش زنگ نزده

استارتربنطرمن نقطه ضعف نده دستش خودت دمشوکوتاه کن

زنگ زدخودت بردارگوشیه شوهرتو خوبم بحرف باهاش

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
امروز شوهرم از صبح خونه بود عصری یه ربع رفت بیرون تا اومد گفت دختر پایینی زنگ زد گفت اقای فلانی شما ...

میتونست یه جور دیگه بگه، مثلا مشکلی پیش اومده؟انگار میخوادچایی نخورده فامیل بشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

عزیزکم ببین دوبار خودت بد برخورد کن من بودم تو این شرایط درکت م ساعت 11شب میومد دم در خونمون تازه شوهر وبچه هم داشت ک مثلا اهنگایی ک صبح تو خونت گذاشته بودی واسم بریز بعد با لباسای افتضاحححححح گاهی از چشمی نگاه میکردم ک ببینم خودشو جمع و جور م یا نه دیدم نخیر میگفتم شوهرت کجاست میگفت خابیده خلاصه دوبار بد برخورد کردم ولی خودم اب شدم اینقد جوش زدم تا خودش رفت

اصلا بهش فکر نکن گیریم که اون خانوم مورد داره شوهرتونه که باید بهش بفهمونه زندگیش رو دوست داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الان حرکت اون خانوم جالب نیست اما جدا از مطلقه بودنش،انگ نباید زد رو کسی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند