2777
2789
عنوان

زن مطلقه همسایمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3666 بازدید | 146 پست
بچش گفت مامانم با شوهرتون کار داشتن منم رفتم خونه به همسرم گفتم دختر همسایه کارت داشت و شوهرم زنگ زد ...

حسن ظن داشته باش...

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذهنیتتون رو نسبت به خانومای مطلقه درست کنین.بی منظور بوده حتما خانوم همسایمون یبار من رو اینقدر به پسرمتاهل و زن وبچه دارش تعریف کرد معذب شدم اما خب منظوری نداشت که خانومه

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

من واقعا به چشم دیدم خیلی زنهای مطلقه دنبال اینن خودشونو وارد زندگی مردم بکنن

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

میلایکید؟؟

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من واقعا به چشم دیدم خیلی زنهای مطلقه دنبال اینن خودشونو وارد زندگی مردم بکنن

زنِ بد بده

چه متاهلش

چه مطلقه ش

چه مجردش !

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎

خوب مرد متاهل نسبت به زندگیش تعهد داره و نباید خودشو وا بده ،همونطور که همه از زن متاهل تعهد انتظار دارن!!

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
ذهنیتتون رو نسبت به خانومای مطلقه درست کنین.بی منظور بوده حتما خانوم همسایمون یبار من رو اینقدر به پ ...

یه خانم مطلقه مراجع شوهرم بود (همسرم مشاور هست)بهش پیام داده بود عاشقونه دوستت دارم داداش جونم...

😐😐😐

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

امروز شوهرم از صبح خونه بود عصری یه ربع رفت بیرون تا اومد گفت دختر پایینی زنگ زد گفت اقای فلانی شما با من قهرین؟ شوهر گفته بود چرا قهر گفته بود چون دیروز من تو پارکینگ بهتون گفتم ( ماشینامون بغل هم هست) جا ماشین من کمه برا در باز کردن ،شوهرم گفت نه من اصلا یادم نموند (دیشب همسرم یادش رفت ماشینو بیاره تو تا عصر))بعد گفته فکر کردم قهری ماشینو نیاوردی

حالا من هر چقدر میخام مثبت فکر کنم نمیتونم

چرا همش به شوهرم زنگ میزنه😐