2777
2789
عنوان

اين مثبته يا منفي ،خواهش ميكنم بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 120 پست
بارداري راحتي داشته باشي ان شااله  برامنم دعاكن

ممنون عزیزم .انشالله هر چی به صلاحتون هست پیش بیاد عزیزم . ناامید نباش هیچ وقت . ولی مناظر نباش . انتظار خیلی بده هر چی بیخیال تر زودتر نتیجه میگیری .

بعدم چون دیر دوتا خط شد بزار حداقل یه هفته دیگه برو ازمایش بده چون احتنالا بتات پایین باشه اخه واسه من اینجوری بود . هی باید تکرار کنی 

الان زنگ زد خيلي خودمو كنترل كردم كه نكم فردا تست ميزنم اكه مثبت بود ميرم از  شب كه اومد جواب ...

منم همینطور. 😢😢😢😞😞😞

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مباركه باشه خانووومي😍برا منم دعا كن فردا موعدمه

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
وااي چقدر انرژي مثبتي عزيزم😍😍😍 توكل بهدا  به دعاتون نياز دارم شوهرم يكم مشكل داره خيلي نا ...

آخه بیبی چک که الکی مثبت نمیشه.. منم توی هردو بارداریم از مدیکور استفاده کردم. هروقت مثبت شد واقعا باردار بودم.. اولیشو بعد 3 ماه اقدام دومیش بعد 5 ماه اقدام. خدا نینیتو برات نگه داره. 😊❤❤❤

ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊

عزیزم گفتی باتجربه ها 

منم میگم این معتبر نیست اصلا

بعد یکساعت

همون لحظه دوخط افتاد اون معتبره.

فردا صبخ امتحان کن همون لحظه تا 1 دقیقه

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
آخه بیبی چک که الکی مثبت نمیشه.. منم توی هردو بارداریم از مدیکور استفاده کردم. هروقت مثبت شد واقعا ب ...

همجنين عزيزم

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
عزیزم گفتی باتجربه ها  منم میگم این معتبر نیست اصلا بعد یکساعت همون لحظه دوخط افتاد اون معتب ...

ممنون دوست عزيزم 

اخه مشكلم اينه نميدونم چنددقيقه بعد خط افتاده 

من بعد به دقيقه اومدم بيرون شايد به محض اينكه اومدم بيرون خط افتاده 

من يك ساعت بعد رفتم دسشويي كه يه نگاهيم به اين انداختم ديدم مثلته 

قبلا هرچندتا كه استفاده ميكردم بي خط بود 

بازم توكل به خدا 

فردا نيرم ازمايش

مباركه باشه خانووومي😍برا منم دعا كن فردا موعدمه

ان شااله باخبر خوش بياي 

حتما بيا اينجا بگو 

ممنون عزیزم .انشالله هر چی به صلاحتون هست پیش بیاد عزیزم . ناامید نباش هیچ وقت . ولی مناظر نباش . ان ...

اها باشه ممنون

شما بعد چند روز تاخير بتات بالا بود؟

الان زنگ زد خيلي خودمو كنترل كردم كه نكم فردا تست ميزنم اكه مثبت بود ميرم از  شب كه اومد جواب ...

عزیزدلم تافردا صبرکن صب برو آزمایش تا 2 آماده میشه ها 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
عزیزدلم تافردا صبرکن صب برو آزمایش تا 2 آماده میشه ها 

تا١٠:٣٠كلاس دارم 

بعدش ميرم تا٥هم مدرسم بعدش بايد برم جواب بگيرم 

نا فردا ميميرم از استرس

شوهرمم الان نيست همش دوس دارم با يكي حرف بزنم حواسم پرت بشه

ممنون دوست عزيزم  اخه مشكلم اينه نميدونم چنددقيقه بعد خط افتاده  من بعد به دقيقه اومدم ب ...

ولی من هروقت تست دادم حتی روز بعدشم تغیر نمیکرد. ان شاءالله مثبتی عزیزم 

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
تا١٠:٣٠كلاس دارم  بعدش ميرم تا٥هم مدرسم بعدش بايد برم جواب بگيرم  نا فردا ميميرم از استر ...

عزیزدلم خیلی سخته تحملش واقعا من سونوی غربالگری داشتم 1 هفته تاصبح نخوابیدم زمان نمیگذشت لامصب زود ترمیرفتی امروز میتونستی ازمایش بدی ها یسری آزمایشکاهها تا 9 بازن 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

عزیز دلم مثبته نگران نباش منم سه سال هر چی تست میزدم منفی بود حتی اگه چند روز میگذشت باز اون بیبی چک تغییر نمیکرد ولی ماه پیش مثبت شد بیخودی که دو خط نمیوفته به خودت الکی استرس نده مبارکه گلم

انسانیت کامل ترین دین