فرزانه٧٠ مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عنوان اين مثبته يا منفي ،خواهش ميكنم بيايد | مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 120 پست اين بيبي چكو ساعت٤زدم بعد يك ساعت رفتم ديدم اينجوريه،٣روز عقب انداختم،٥ماه اقدامم،زير شكمم و پهلو سمت راستم خيلي تير ميكشه ترشح هم زياد دارم خواهش ميكنم با تجربه ها بهم بگيدمثبته يانه!؟ خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍 1397/08/19 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 نه عزیزم نشون میده ولی واسه اینکه خدایی نکرده ناراحت نشی گفتم اول تست بزن دوباره جون سخته بر ... 😢😢😢راست ميگي خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 کو تستت 😐 پست اول ديگه خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24897 😁😁😁 من هميشه مديكور ميزارم منفي ميشه ايندفعه مثبت شدم كاش وايميستادم چنددقيقه نكاه ميكرد ... اشکال نداره فردا صبحم بذار قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 مثبته خدااز دهنت بشنوه خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 مثبته مبارکه دعاكن برام🙏 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
feri696 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 8867 مبارکه .والا منم سره پسرم کلا انداخته بودم تو سطل اشغال ولی یجوری بودم بعدا رفتم نگا کردم دیدم دوتا خطه خخخخپسره اولم . این یکی زود دوتا شد واسه اولی خیلی انتظار کشیدم چون سقط داشتم . این سری کلا باورم نمیشد انتظار نداشتم خخخخ
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 😢😢😢راست ميگي همین امشبم میتونی تست بخری خب چرا منتظربمونی تاصبح... آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 مبارکه . والا منم سره پسرم کلا انداخته بودم تو سطل اشغال ولی یجوری بودم بعدا رفتم نگا کردم دیدم دوت ... بارداري راحتي داشته باشي ان شااله برامنم دعاكن خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
just_god عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 515 اون تست نواریامثبت کاذب میزنه ولی اینا اصلا.من یکسال تست میکردم منفی بود.دقیقا یه شب ک قراربودفرداش پری بشم گذاشتم خط کمرنگ افتادفرداش رفتم ازمایش بارداربودم یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍
bahaaarkhanoom عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 449 مثبته عزیزم. فردا صب اول وقت هم یکی دیگه بذار خیالت راحت میشه. مبارکتون باشه
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 همین امشبم میتونی تست بخری خب چرا منتظربمونی تاصبح... داروخونه شبانه روزي ازمون دوره شوهرمم نيست 😞😞😞وكرنه خيال خودمم راحت ميشدكاش ذرم در خونه همسايمون ببينم داره يانه😂😂😂 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 مثبته عزیزم. فردا صب اول وقت هم یکی دیگه بذار خیالت راحت میشه. مبارکتون باشه دعاكن واقعي باشه عزيزمشوهرم كم نخركي دارن خيلي نكرانم خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
آراد٩٨ عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 630 مثبته گلم به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️