فرزانه٧٠ مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عنوان اين مثبته يا منفي ،خواهش ميكنم بيايد | مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 120 پست اين بيبي چكو ساعت٤زدم بعد يك ساعت رفتم ديدم اينجوريه،٣روز عقب انداختم،٥ماه اقدامم،زير شكمم و پهلو سمت راستم خيلي تير ميكشه ترشح هم زياد دارم خواهش ميكنم با تجربه ها بهم بگيدمثبته يانه!؟ خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍 1397/08/19 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 پست اول ديگه اهان دیدم مبارک باشه یکم پخش شده فردا هم بزن برو آزمایش بده ☺☺😍😍 باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 داروخونه شبانه روزي ازمون دوره شوهرمم نيست 😞😞😞 وكرنه خيال خودمم راحت ميشد كاش ذرم در خون ... خب بگو باخودش بیاره شوهرت... آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 اون تست نواریامثبت کاذب میزنه ولی اینا اصلا.من یکسال تست میکردم منفی بود.دقیقا یه شب ک قراربودفرداش ... خداروشكر بارداري راحتي داشته باشي ان شالله خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 خب بگو باخودش بیاره شوهرت... امشب شيفته اخه😭😭😭خدااا خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
just_god عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 515 خداروشكر بارداري راحتي داشته باشي ان شالله فدات گلم.بهمچنین.الهی دامن همه منتظراسبزبشه. یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 اهان دیدم مبارک باشه یکم پخش شده فردا هم بزن برو آزمایش بده ☺☺😍😍 باشه حتما ميزنم برام دعاكن خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
آواز_قو عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 242 مثبته عشقمممم😀😀😀 ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 مثبته عشقمممم😀😀😀 واااي بيا بغلللالم😘😘😘😘 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 فدات گلم.بهمچنین.الهی دامن همه منتظراسبزبشه. آمين خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 امشب شيفته اخه😭😭😭 خدااا خب حرص نخور تاصبح صبرکن... علکی هم امیداورنشو ,بهش فکرنکنخدایی نکرده صبح ناراحت نشی🤐 آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 باشه حتما ميزنم برام دعاكن نگو ب شوهرت برو آزمایش بیا بگو ☺☺☺☺☺😍😍😍😍😍😍 ب سلامتی زایمان گنی باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 مثبته گلم 😍ان شالله خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 نگو ب شوهرت برو آزمایش بیا بگو ☺☺☺☺☺😍😍😍😍😍😍 ب سلامتی زایمان گنی الان زنگ زد خيلي خودمو كنترل كردم كه نكمفردا تست ميزنم اكه مثبت بود ميرم از شب كه اومد جواب ازمايشمو بهش نشون ميدم🙈🙈🙈وااي چقدر روياي اين لحظه رو دارم خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
آواز_قو عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 242 الان زنگ زد خيلي خودمو كنترل كردم كه نكم فردا تست ميزنم اكه مثبت بود ميرم از شب كه اومد جواب ... عزیییییزم. خوشحال باش چون آزت هم مسلما مثبته.😉😉 ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عزیییییزم. خوشحال باش چون آزت هم مسلما مثبته.😉😉 وااي چقدر انرژي مثبتي عزيزم😍😍😍توكل بهدا به دعاتون نياز دارمشوهرم يكم مشكل داره خيلي نااميد بودم خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍