2777
2789
عنوان

خانما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 38 پست
مبارك باشه عزيزم ديگه گرميجات نخور  مرقب باش استراحت كن تا بري واسه دكترو ازمايش منم چند وقته م ...

انشاله بحق امام حسین چراغ دلت روشن بشه من که باور نمیکنم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه؟دو ساله منتظرم ازدواج دوممه خیلی نگران بودم نشه مشکل از شوهرمه خیلی حرکتش ضعیف بود دکتر ا ...

ببخشید میپرسم.دکتر اول میکرو و آی یو آی رو مینویسه اگر نشد آی وی اف؟؟؟؟یا از همون اول آی وی اف مینویسن

دخترم دنیامه  
ببخشید میپرسم.دکتر اول میکرو و آی یو آی رو مینویسه اگر نشد آی وی اف؟؟؟؟یا از همون اول آی وی اف مینوی ...

نه عزیزم فوری نمینویسن اول ای یو ای بعد ای وی اف اگه مرد خیلی ضعیف باشه میکرو

عزیزم انتظار خیلی سخته من فروردین رفتم دکتر زنان کلی ازمایش وتست واینا خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش ...

واقعاً سخته من ك ديگه تحملشو ندارم مشكل إز منه لوله فالوپ سمت راستم مسدوده بخاطر همين يسرع دكترم گفت اخرين راه اولين راه واسه من ك برم اي وي اف ك ٥جنين تشكيل شد ٢تا انتقال دادن نگرفت ٣تا فريز ولي دوباره قرار بود مرداد امسال برم ك قبلش طبيعي باردار شدم ك خدا  نخواست نموند 

واقعاً سخته من ك ديگه تحملشو ندارم مشكل إز منه لوله فالوپ سمت راستم مسدوده بخاطر همين يسرع دكت ...

انشاله خدا کمکت کنه منم خیلی میترسم پارسالم یه بارداری پر دردسر عجیب غریب داشتم بتام تا صد وپنجاه بالاتر نرفت واخرشم سقط شد