2777
2789
عنوان

به دادم برسید بچم

201 بازدید | 14 پست

بچه ها از هفته دوم گریه هاش شروع شد گریه های ناجور جوری که نفسش میره ،حالتای عجیب غریبی داره مثلا سینمو گرفته داره میخوره یهو محکم و با گریه جیغ میزنه و میکشه بیرون و حالت تشنج بهش دست میده اونقدر گریه میکنه و سیاه میشه فقط هم شبا اینجوره،بچه ها تجربه دارین کمکم کنید بیچاره شدم 

خواهرزادم نوزاد بود اینطوری میشد نفسش بالا نمیومد

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من کولیک داره از ۲ماهگی شروع میشه وشب ها میگیره میبینی نوزاد داره شیر میخوره که یهو جیغ میکشه و نمیتونه سینه رو بگیره.خواهر زاده ی منم اینطور بود بردنش دکتر قطره داد.سر وقت میده الحمدالله خیلی بهتر شده

استفرا ق نمی کنه بعد خوردن شیر ؟شاید کولیک یا رفلاکس داره.یا یه جاییش درد می کنه زیاد ،یا دهنش برفک زده ،ببرش دکتر ببینه نگران نباش ان‌ شاء الله چیز مهمی نیست .سوره احقاف پرینت  بزار تو یه کیسه وصل کن بهش 

کولیکه دقیقاذبعد دو هفتگی شروع میشه

دختر من شبا اینقدر گریه میکرددکبود میشددهر کاری هم میکردم آروم نمیشد صدتا دکتر عوض کردبم همون بود

اصلا خود دکترا هم دلیل گریش ننیدونن .واقعا عجیبه اصلا مشخص نیس چرا نوزادداینطور میشه