2777
2789
عنوان

خانما این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله دله همه در انتظارا مثل شما شاد بشه به حق امام زمان مبارک باشه تنش سالم باشه عاقبت بخیر بشه

ممنونم عزیزم یعنی دیگه هیچ آرزویی بغیر از این ندارم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....
آره مثبته خداروشکر اما احتمالا زود تست کردی البته بسته به مارک بی بی چک هم هست من بتام ۶۰۰ بود اما ب ...

مدیکور بود نمیدونم همینجوری اتفاقی زدم هر ماه عادتمه عقب میندازم ممکنه کاذب باشه؟

برای منم همین مارک بود نترس انشالله درسته برو آزمایشگاه فردا تست بتا بده

توکل بخدا یعنی اگه راست باشه معجزس برای من البته یه پسر کلاس ششم دارم ولی دوساله نمیشه

مبارك باشه عزيزم ديگه گرميجات نخور  مرقب باش استراحت كن تا بري واسه دكترو ازمايش منم چند وقته م ...

عزیزم انتظار خیلی سخته من فروردین رفتم دکتر زنان کلی ازمایش وتست واینا خودم مشکل نداشتم شوهرم اسپرمش خیلی ضعیف بود تا تیرماه قرار بود میکرو انجکشن کنم که کلا منصرف شدیم