2777
2789
عنوان

تب نوزاد

38 بازدید | 7 پست

خانما نوزاد من سه ماهشه ، دم صبح نیم درجه تب کرد بهش استا دادم ، امروزم که دکتر نیست اصلا به نظرتون تا فردا صبح ادامه بدم بهش استا بدم تا صبح ببرم دکتر ؟ اولین باره نی نیم مریض شده

تبشو چک کن هر وقت بالا بود بده هر 6 ساعت، دمای خونه رو میزون کن،لباساشو کم کن، دستمال توی آب و سرکه ولرم نمدار کن بذار زیر بغلاش، ان شاالله زودی خوب میشه

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖

حتما  دو برابر وزنش قطره آستامینوفن بهش بده و پاشویه و... اینکارام بکن دراولین فرصت ببرش دکتر من که خیلی از تب میترسم

راستی دیگ بچه 3 ماهه رو نوزاد نمیگن گلم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبشو چک کن هر وقت بالا بود بده هر 6 ساعت، دمای خونه رو میزون کن،لباساشو کم کن، دستمال توی آب و سرکه ...

ممنون فعلا از صبح روی همون نیم درجه مونده استا میدم تا چند ساعت پایینه دوباره میره بالا

حتما  دو برابر وزنش قطره آستامینوفن بهش بده و پاشویه و... اینکارام بکن دراولین فرصت ببرش دکتر م ...

باشه ممنون ، فردا ساعت ۸ دکترش میاد بیمارستان منم میبرمش بیمارستان ، ایشالا زودی خوب بشه ، آخه خیلیا تا یکسالگی هم میگن نوزاد😆😆😆 پس دیگه باید بگیم نی نی

ممنون فعلا از صبح روی همون نیم درجه مونده استا میدم تا چند ساعت پایینه دوباره میره بالا

اگر خیلی نگرانی ببر بیمارستان کودکان،اگر نه که همین کارا که گفتم انجام بده تا فردا کنترل کن و ببر دکتر خودش، نیم در جه هم خیلی نیست اما مراقبت کن و شب مخصوصا بیشتر حواست باشه نخوابی تبش بره بالا حواست نباشه، دو برابر وزنش که دوستمون گفت استا بده و مراقبت کن، پاشویه هم حتما با آب ولرم انجام بده، آب سرد شوک میده

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖