خانما نوزاد من سه ماهشه ، دم صبح نیم درجه تب کرد بهش استا دادم ، امروزم که دکتر نیست اصلا به نظرتون تا فردا صبح ادامه بدم بهش استا بدم تا صبح ببرم دکتر ؟ اولین باره نی نیم مریض شده
تبشو چک کن هر وقت بالا بود بده هر 6 ساعت، دمای خونه رو میزون کن،لباساشو کم کن، دستمال توی آب و سرکه ولرم نمدار کن بذار زیر بغلاش، ان شاالله زودی خوب میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون فعلا از صبح روی همون نیم درجه مونده استا میدم تا چند ساعت پایینه دوباره میره بالا
اگر خیلی نگرانی ببر بیمارستان کودکان،اگر نه که همین کارا که گفتم انجام بده تا فردا کنترل کن و ببر دکتر خودش، نیم در جه هم خیلی نیست اما مراقبت کن و شب مخصوصا بیشتر حواست باشه نخوابی تبش بره بالا حواست نباشه، دو برابر وزنش که دوستمون گفت استا بده و مراقبت کن، پاشویه هم حتما با آب ولرم انجام بده، آب سرد شوک میده