2777
2789

اصلا تاثیر داره این چندروزه؟یا دیگه رشدش رو کرده؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تپلیش به خوردن تو بستگی نداره

به خونرسانی جفت و بند ناف بستگی داره

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
مگه الان وزنش چقدره ؟!

فک نکنم کم باشه.هفته 35 طبق پریودم و 37 طبق سونو وزنش 3100 بود.نرمال هست فک کنم.میخوام تپلی باشه

اگه زایمانت طبیعی هس خوبه وزنش اذیت میشی

نه سزارین هستم.برا همین میخوام تپلی شه

خوب وزنش که خوبه 

معمولیه یا تپلیه؟من نمیدونم باید چقد باشه تا بگن تپلیه

وقتی خوراکش چیزای خوب باشه رگ های جفت بزرگ‌تر میشن

خوراکش خوب باشه به خودش کمک کرده..اگه خوراکش خوبم نباشه و جفت خونرسانیش خوب باشه مواد رو از خون مادر میگیره و مادر ضعیف تر میشه

ولی اگه جفت بد باشه هر چقدرم مادر خوب بخوره و مقوی بخوره بازم بچه ضعیف میمونه و مادر فقط خودشو قوی کرده

جفت هم موقع بستن نطفه تکلیفش معلوم میشه عزیزم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
هفته چندی؟؟من بادام هندی رو شنیدم عزیزم میشه منم دعا کنی 😢 ایشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه برا ...

ایشالا 4 شنبه زایمانمه.حدودا 39 تموم میشم.مرسی عزیزم.ایشالا.ایشالا شماهم هرچی از خدا میخوای بهت بده😘😘😘