2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

166 بازدید | 22 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

۳۰۰ ملیون طلا دارم

بنظرتون بفروشم پولش رو بزارم تو بانک وام بگیرم؟ 

ماشین ندارم

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن طلا گرون میشه بنظرم بهتره صبرکنی

ماشینم گرون میشه

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

فعلا صبر کن یه چند ماه دیگه

میترسم ماشین گرون بشه

ماشین هیچ وقت اندازه طلا گرون نمیشه

آخه ماشین ندارم 

همش تنها

خب دیگه اینقدر دلت ماشین میخواد و لازم داری بخر ایشالله خیره

چه گناهی کردیم افتادیم تو ایران

پراید شده ۴۹۰

سریع ماشینو بگیر ارزش پولت کم نشه من ۹ تومن بود طلا فروختم ۳۰ میلیون از ماشین سود کردم چون ماشینا هم بالا رفت طلا بالا بره ماشینم میره استفاده ام میکنی ازش کار میکنی باش

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸