2777
2789
عنوان

کیا دلشون نی نی میخواد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 112 پست

خانوما اگه تنبلی تخمدان دارین سردیجاتو حذف کنین ورزش کنین اضافه وزن دارین حتماااااا کم کنین 

عسل و سیاهدونه هرروز بخورین

برا مشکل اسپرم بذر سیاهدونه پیاز شاهی کتان یونجه هویج کنجد اسیاب کنین با عسل بدین هرروز شوهراتون بخورن معجزه میکنه هم تعدادشو میبره بالا هم کیفیتشو

خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توجه📢📢📢

✅اطلاعیه برای کسانی که #نازایی اولیه دارند

🔰خدامات IVF,IUIو انتقال جنین فریز

بصورت کاملا رایگان

💢این پست را با دقت بخوانید و به دوستان و آشنایان خود که مشکل نازایی دارن اطلاع بدهید💢

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، در پی انتشار خبر رایگان شدن درمان‌های نازایی برای بیماران زیر چهل سال و تماس بیماران با این مرکز، دکتر اشرف آل یاسین متخصص زنان، زایمان و نازایی و رئیس بخش زنان و نازایی بیمارستان شریعتی در مصاحبه‌ای با روابط عمومی این مرکز اعلام کرد: این درمان در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی که بخش زنان و نازایی دارند و درمان نازایی انجام می‌دهند، رایگان است و ما فقط اطلاع‌رسانی کردیم.

دکتر آل یاسین همچنین افزود: بیماران زیر چهل سال که نازایی اولیه دارند تحت پوشش این خدمات در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی قرار می‌گیرند. وی این خدمات را یک نوبت آی وی اف، دو نوبت آی یو آی و یک نوبت انتقال جنین فریز شده اعلام کرد و افزود: افرادی هم که تمایل دارند از این خدمات در بیمارستان شریعتی استفاده کنند لازم است به درمانگاه نازایی مراجعه تا پذیرش و نوبت‌دهی شوند.

روابط عمومی بیمارستان شریعتی همچنین درخواست کرد

تمامی افرادی که درخواست پذیرش در درمانگاه نازایی بیمارستان شریعتی را دارند، تنها به صورت حضوری در روزهای غیر تعطیل از 8 صبح تا ساعت 14 عصر به درمانگاه نازایی این مرکز واقع در تهران ، خیابان کارگر شمالی ، سه راه جلال آل احمد،روبروی دانشکده اقتصاد، مجموعه درمانگاه های شهید داستانی مراجعه کنند.

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
توجه📢📢📢 ✅اطلاعیه برای کسانی که #نازایی اولیه دارند 🔰خدامات IVF,IUIو انتقال جنین فریز بصورت ...

نمیدونم راسته یا نه دوستم برام فرستاده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

خواهر منم ٤ ساله ازدواج كرده و بچه دار نشده امسال ميرن كاشت انجام بدن ، خيلى براى من سخته چون ازش كوچيكترمو بچه دارم اونم با ى بار اقدام ، هر بار كن بى بيش منفى ميشه صداى شكستن قلبشو ميشنوم ،😩

باز من  هفت ماه اقدام داشتم😔😔 هر ماه بیبی چکم  یه خط کمرنگ میوفتاد بعده دو روز باز به خو ...

واااای چقدر بد.مشکل همسرت مگه چیه

واااای چقدر بد.مشکل همسرت مگه چیه

واریکوسل دو طرفه😔😔 باید عمل بشه ولی بخاطر مادرش مریضه و همش خونه مادرشه نمیشه عمل کنیم  ازینورم بهمون گفت که پنجاه درصد امکان داره خوبشه  پنجاه درصدم امکان داره کلا عقیم بشه ..و 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
باز من  هفت ماه اقدام داشتم😔😔 هر ماه بیبی چکم  یه خط کمرنگ میوفتاد بعده دو روز باز به خو ...

واااییی ب کیا دلمونو خوش کردیم ما😔😔ب الان شوهرت درمان شده؟ ایشالله ک خیلی زود مشکلتون حل بشه عزیزم لایق باشم برات دعا میکنم خدا بزرگه 

منم ی بار دکترم گفت واسه قرصایی ک میخوری برا قلبت خودشون باعث میشن ب سه ماه نرسیده سقط کنی باورت میشه چند مدت اصلا قرصامو نخوردم ولی اخرش ک چی ادم مریض بدون قرص دوم نمیاره😢امیدم ب خداست هرچی خودش بخواد اگه داد ک تااخر عمر شکر گزارشم اگرم ن فقط میخوام بهم صبر تحمل بده فقط صبر😢😢

واریکوسل دو طرفه😔😔 باید عمل بشه ولی بخاطر مادرش مریضه و همش خونه مادرشه نمیشه عمل کنیم  ازینو ...

ن عزیزم خیلیا واریکوسل دارن ولی بچه دار میشن ایشالله ک ب واسطه ی زحمتی ک برای مادرش میکشه خدا اجرتونو بده و بدون درد سر باردار بشی گلم

واااییی ب کیا دلمونو خوش کردیم ما😔😔ب الان شوهرت درمان شده؟ ایشالله ک خیلی زود مشکلتون حل بشه عزیزم ...

شوهرت حتما مرد خیلی خوبیه امشب شب شهادت املمرضاست فردا شاید رفتم حرم با خانومایه هیئتمون...اشکام همینطور مثه ابر بهار داره میریزه دیگه مبخام امامرضا ضامنم بشه 😢

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
واریکوسل دو طرفه😔😔 باید عمل بشه ولی بخاطر مادرش مریضه و همش خونه مادرشه نمیشه عمل کنیم  ازینو ...

الهی عزیزم خدا کنه خوب بشه.

شوهرت حتما مرد خیلی خوبیه امشب شب شهادت املمرضاست فردا شاید رفتم حرم با خانومایه هیئتمون...اشکام همی ...

اره خیلی خوبه ولی مردم دور و برم چی بگم از زخمایی ک ب قلب داغونم میزنن😭😭😭😭برام دعا کن ابجی ک خدا بهم صبر بده تا دووم بیارم😢

از ترس اینکه شوهرم بفهمه ب هیچکی نگفتم چون مخالف صد در صده واسه قرصایم ک میخورم تهوع و استفراغ واسم ...

وای خدااااایا 😢😢😢 قرصه چی میخوری؟ نیترو گیلیسیرین؟یا پروپنالونولک

اره خیلی خوبه ولی مردم دور و برم چی بگم از زخمایی ک ب قلب داغونم میزنن😭😭😭😭برام دعا کن ابجی ک خدا ...

قربونت ایشالله که بحقه این شبه شهادت  همه  مون ارزو هامونو بگیریم