2777
2789
عنوان

کیا دلشون نی نی میخواد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه باشه یعنی بلافاصله بعداز عمل برداشت انتقالش بدت

نمیدونم به من که اینو گفتن..اخه من پنج ساله جنینم فریزه..نمیخواستم اقدام کنم گفتم حتما کیفیتشو از دست داده...بعد همع بهم گفتن که نه امکانش بالاتره که فریز جواب بده

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
نارسایی دارم

ایشاالله زودی خوب میشی عزیزدلم ازته دل واست دعامیکنم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
فـدات بشم ابجی اره تو تاپیک ختم سوره ی حشر باهمیم عزیزم ممنون میشم دعام کنی از دیروز ک بی بی چکم منف ...

انشااالله خدا یه نی نی ناز هرچه زودتر میزاره تو دلت...مشکلتون چی بود؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

بچه ها من حالم خیلی بده هر چی داشتیم تو این ده سال خرج دکتر شد مستاجرم فکر میکنم همه ی در ها برام بسته شده شما رو به امام رضا برام دعا کنین 

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
اره رفتیم..دوباره میخوام برم برای کاشت..انشاالله که خدا بخواد یه نی نی بهم بده

ایشاالله عزیزم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
قلبش میزد  ؟ تو چیکار شده بودی که اجباری اینکار و کردن؟

از ترس اینکه شوهرم بفهمه ب هیچکی نگفتم چون مخالف صد در صده واسه قرصایم ک میخورم تهوع و استفراغ واسم عادیه ولی خب از پا در اومدم ب بیمارستان ک رسیدم و فهمیدن اونقدر بیحال بودم و حالم بدشده بود ک هیچ کاری ازم ساخته نبود حتی حرف زدن با وجود بچم چشامو بستم و بدون اون باز کردم😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها من حالم خیلی بده هر چی داشتیم تو این ده سال خرج دکتر شد مستاجرم فکر میکنم همه ی در ها برام بس ...

انشااالله املم رضا جوابتو میده عزیزم...مشکلتون چیه؟

فداتشم ابجی ایشالله خودتم حاجت روا بشی عزیز دلم😘😘

باز من  هفت ماه اقدام داشتم😔😔 هر ماه بیبی چکم  یه خط کمرنگ میوفتاد بعده دو روز باز به خونریزی میوفتادم بعده دو روز خونریزی میرفتم دکتر  میگفتن بتات صفره اصلا باردار نبودی؟ برو ماه بعد اقدام کن  😒😒 هر ماه درد  هر ماه دفع  دو تا تیکه کوچیک  باز عوض کردن دکتر  و باز هم نظر همه اینبود که توهمه  یا  جواب بیبی چک کاذبه  برو اقدام کن  تا  ماه  هفتم اقدامم هم بیبی چکم  دوباره حاله انداخت و یک ساعت بود که خونریزیم زیاد میشد که خودمو با اژانس رسوندم دکتر  بتا دادم  شصت بود؟ باورتون میشه و به دکتر تا نشون دادم بهم دوفاستون داد بخورم برایه  جلوگیری از خونریزی اما....تا قرص و قطع میکردم خونریزیم شدت میگرفت .به هفت هفته هم رسوندم اما نهایتش سقط شد ....حالا بعد دوسال و نیم یه دکتر دیگه رفتم و تمامه جزیاتو گفتم و گفت شوهرت باید بره ازمایش بده و سونو و بره اورولوژیست...حالا بعد دوسال و نیم میگن  هر ماه که بیبی چکت مثبت میشده همه  بچه بوده و سقط میشده بخاطر مشکلات شوهرم  گفت اگه ده بار دیگم باردار بشین بازم به سه ما نرسیده سقط میشه 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕