2777
2789
عزییزم‌ من دانشجو بندرم...هفته پیش ک من اومدم بوشهر ک بندر بارون زد..منتظر  بود من برم😂تاازه ق ...

یه نم نم بود فقط 

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز بارون‌ نی؟؟

تهرانم عشقم😍

تهرانم امروز هوا بارونیه ما مرکز شهریم فعلا هوا سنگین سنگینه ولی بالا مالا ها بارونه

خدا قربونت برم هرچی پول و خونه و ماشین خوب و هوای خوبه مال بالا نشینا دیگه باروونو چرا ؟😂😂😂

خدایا شوخی کردم باهاتا به دل نگیر

کاربر سابقم(اعتراض به وضعیت کشور باعث شد کاربریمو معلق کنن)😁😁😁

خوشبحالتون تا سه روز پیش بوشهر بودم البته دیلم.الان فیلم فرستادن برام چ بارونیه. دوست دارم باشم

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

کاشون

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲