2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین کمکم کنین لطفا

226 بازدید | 20 پست

میخوام ماشینمو عوض کنم، امروز رفتم چند تا نمایشگاه 206 صندوق دار پرسیدم صفرش که هفتاد تومن گفتن، مدل 94 58،البته یکی از فامیلامونم صندوق دار دنده اتوماتیک داره مدل 90 ولی میگن در حد نوعه ، رنگش هم آلبالویی چرکه، 47 تومن میگه،موندم چه کنم، اینو رنگشو میگن رو بورس نیس، و یه ایراد دیگه که میگیرن که هفت سال کار کرده عمرشو کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کنم اون یکیا گرونه چرا انقد گرونی شد 😔

اره وقعا 

ولی میتونی مدل پایین تر بگیری 

تو برنامه دیوار کلی ماشین هس برو ببین 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
الان قیمت ماشین ۵ و ۱۰ تومن اومده پایین تو این یکماه ، اگر یکماه دیگه صبر کنی قیمتا بهتر میشه ، اما ...

نه قربونت ضروری نیس، فعلا یه پراید دارم، من بعید میدونم بیاد پایین، تو ایران کی قیمت رفته بالا بعد اومده پایین آخه 

ریسک داره دیگه ، من چند روز پیش خوندم که سایپا و ایران خودرو ی طرحی بردن مجلس که ماشین رو بیست درصد پایین تر بیارن برای حمایت از مصرف کننده اما هر چی باشه از این بالاتر نمیره قیمت اما امکان این هست که پایین بیاد