2777
2789
عنوان

پایان زندگی تلخ من...

| مشاهده متن کامل بحث + 5348 بازدید | 75 پست

خوشحالم  ک شاغلی و خونه داری 

بزار بره دنبال لیاقتش 

وقتی میری برای صیغه ی طلاق  خودت و ناراحت نشون نده  ضعیف نشون نده خودت و  بهش نشون بده

اون بوده ک این وسط ضرر کرده ن تو

هرچند در واقع این وسط دختر نازت بیشتر لطمه میخوره 

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
عزيزم خداروشكر كه شاغلي و مستقل جامعه براي زناي مطلقه خيلي بد شده سريع تا بقيه ميفهمن همه جور انگي ...

همکارام که شک کردن ولی جوری رفتار کردم که جرات نکنن بپرسن . ما توی آپارتمان زندگی می کنیم . خانمای همسایه از من جدا سوال می کنند شوهرتون کجان و از دخترم جدا . ما هم میگیم شیفته و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکارام که شک کردن ولی جوری رفتار کردم که جرات نکنن بپرسن . ما توی آپارتمان زندگی می کنیم . خانمای ه ...

چ فضول و بی شخصیت  اه

ب نفسهای پاکتون با ذکر یک صلواات شدیدااا نیااازمندم 
همکارام که شک کردن ولی جوری رفتار کردم که جرات نکنن بپرسن . ما توی آپارتمان زندگی می کنیم . خانمای ه ...

خوب كاري ميكني 

منم شاغلم يه خانم خيلي خوب و با وقار هست كه به خاطر شرايط كارش زياد مياد اداره و ميره 

انقد اين همكارا زير زير حرف انداختن پشت سرش 

خيلي بعضي از مردم بي فرهنگن تو كار هم دخالت ميكنن كافيه بهمن اسير ميكنن طرفو 

خداروشكر دخترتم سني هست كه خوب وبد وتشخيص بده و راستشو نگه

مرد از زن در زندگي دو چيز ميخواهد (نشاط و سازگاري) و زن از مرد در زندگي دو چيز ميخواهد (اعتماد و احترام ) مواظب اين دو چيزهاي مهم در زندگيمان باشيم.  
الهه جون فضولی نباشه . میشه بگی چجوری فهمیدی ؟

گوشی های مخفی - صدای ویبره گوشی مواقعی که خونه بود . این اواخر شا ساعت2-3 میامد خونه .. منتظر بود دعوا بشه که دیگه کلا شبا رو هم نیاد

آره یه دختر 11 ساله دارم که به ازای مهریه برداشتم . کارمندم و خونه دارم . و با دخترم اومدیم خونه خود ...

خوب عزيزم خدا رو شكر كه مستقلي

بعدشم كه خدا بزرگه

گور پدر شوهرت خودتو بچتو درياب يه زندگي شاد درست كن بزار همه از حسادت بميرن

با این که ما با توافق از هم طلاق گرفتیم . ولی همین اواخر شروع کرده بود پیامکای توهین آمیز ، تهدید آمیز و بهم فحش می داد . خیلی بد دهن شده بود . یعنی این بشرا چقدر زود خوبیا رو فراموش می کنن

آره یه دختر 11 ساله دارم که به ازای مهریه برداشتم . کارمندم و خونه دارم . و با دخترم اومدیم خونه خود ...

بازم خداتو شکر کن مستقلی و چشمت ب دست اون نیست 

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗