2777
2789
عنوان

پایان زندگی تلخ من...

| مشاهده متن کامل بحث + 5348 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حقته ناراحت باشی ولی مگه ادم چقد زندس بخواد به پای شوهرش بسوزه اونم اگه عذابش بده اذیتش کنه...ولش کن حالا که رفته توام زندگی جدیدی براخودت شروع کن...برو سر کار بیرون دوستات به علایقت برس

حالا که تموم شده سعی کن دیگه به علت و چراییش فکر نکنی با مطالعه و ورزش و دیدن فیلم و ایجاد سرگرمی برای خودت مشغله ذهنی ایجاد کن .

اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
 فقط منتظرم این دنیای گرد کار خودشو بکنه.

این اشتباهه که بشینی ببینی کی یه بلایی سرش میاد، بشین گریه هاتو بکن، اونم برای چند روز نه بیشتر بعد مثل یه آشغال از زندگیت پرتش کن بیرون نه اینکه هی فکرت تو گذشته هات باشه، اینطوری خودرو نابود میکنی 

باشه 

چقدر خوب که دخترت کنارته و خونه و کار هم داری محتاج کسی نیستی....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

دیروز اومده بود دادگاه مثل دو تا غریبه با هم بودیم . البته هنوز باید بریم محضر برای صیغه طلاق . و چون به من 10 تومان طلبکاره اول باید اونو بده و بعد میرم ولی خودش میگه تا برج 6 سال دیگه زودتر نمیتونه بده ولی من گفتم اینقدر تو این مدت بهم توهین و فحش دادی که باید اول بدی بعد میام محضر . 

بچه ها اینقدر که عجله داره فکر کنم به احتمال زیاد پولو زودی جور کنه

حالا با خیال راحت برو با دخترت خوش بگذرون . اونی که باید غصه بخوره شوهر سابقت هست نه تو . بچتم داری خونه داری کار داری دیگه چی میخای . خدا رو شکر کن .

برای تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرست
آره یه دختر 11 ساله دارم که به ازای مهریه برداشتم . کارمندم و خونه دارم . و با دخترم اومدیم خونه خود ...

عزيزم خداروشكر كه شاغلي و مستقل

جامعه براي زناي مطلقه خيلي بد شده سريع تا بقيه ميفهمن همه جور انگي به آدم ميزنن سعي كن همكارات نفهمن

براي دخترت تمام وقتت رو بذار 

خدا لعنت كنه مرداي بد رو

مرد از زن در زندگي دو چيز ميخواهد (نشاط و سازگاري) و زن از مرد در زندگي دو چيز ميخواهد (اعتماد و احترام ) مواظب اين دو چيزهاي مهم در زندگيمان باشيم.  
حالا با خیال راحت برو با دخترت خوش بگذرون . اونی که باید غصه بخوره شوهر سابقت هست نه تو . بچتم داری ...

آره خدایا شکرت ...

ولی بچه ها مگه یه زن به غیر از احساس امنیت و محبت از شوهرش چی میخواد . 

چرا اینا را به من نداد و خرج خیانت کرد و به اون هرزه ها می داد ؟؟؟؟ چرا با من ازدواج کرد ؟؟؟ از همون اول میرفت دنبال همونا

آره یه دختر 11 ساله دارم که به ازای مهریه برداشتم . کارمندم و خونه دارم . و با دخترم اومدیم خونه خود ...

اووف عزیزم حالاچراناراحتی خیلی ازمازنا اگرمث تومستقل بودیم شوهرمون ب یه ورمونم نمیذاشتیم طلاق میگرفتیم یه ابم روش 

اگر مخالف نظرمنی لطفاریپلای نکن باتشکر😏😏Live the moment now😉😉😉