2777
2789
عنوان

پایان زندگی تلخ من...

| مشاهده متن کامل بحث + 5348 بازدید | 75 پست

عزیزم الان که جدا شدی پس دیگه زندگیتو بکن. به هیچ چیز فک نکن. سعی کن خودتو مشغول کنی. 

به این امید هم نباش که اون تقاص کارش پس بده چون من به این نتیجه رسیدم چنین چیزی نیست. شاید زندگی اون از شما بهتر بشه. پس دیگه بهش فک نکن که خودت نابود میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفقه بچه رو هم باید بده . دیروز به قاضی می گفت من میریزم به حساب دخترم . قاضی هم خوب جوابش رو داد بهش گفت حضانت بچه الان دیگه با مادرشه باید بریزین به حساب مادرش. 

به قاضی گفت حق نداره ناپدری بالای سر بچه ام بیاره . قاضی گفت دیگه حضانتش با مادره به شما هیچ ربطی نداره

خب اگه با هرزه ها میپره که خوب کاری کردی جدا شدی ،وگرنه جدا از وجه احساسی ماجرا ممکن بود بیماری های خطرناک بگیری،دوست من دکتر زنانه،میگه اونقدر هستن زنای بیچاره ای که از شوهرشون بیماری گرفتن ،ادمهایی که روابط جنسی با ادمهای متعدد دارن بهتره زودتر ازشون فاصله گرفت،تازه دستت تو جیب خودته همین الان خیلی جلویی تو زندگیت ،موفق باشی

همکارام که شک کردن ولی جوری رفتار کردم که جرات نکنن بپرسن . ما توی آپارتمان زندگی می کنیم . خانمای ه ...

ب همسایه ها رو نده اصلا 

ب دخترت هم بگو اگه ازش پرسیدن بهشون بگه این نسائل خصوصیه 

کلا فاصله بگیر از همسایه جماعت

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
نفقه بچه رو هم باید بده . دیروز به قاضی می گفت من میریزم به حساب دخترم . قاضی هم خوب جوابش رو داد به ...

بگو تو نگران بچت بودی و بابای نمونه بودی که نمیرفتی با هرزه ها بپری!این اداها رو درنیار بهت نمیاد

نفقه بچه رو هم باید بده . دیروز به قاضی می گفت من میریزم به حساب دخترم . قاضی هم خوب جوابش رو داد به ...

افرین خوب جوابش داده ،خودشون هرغلطی بخان میکنن بعد تعیین تکلیف هم میکنند

خدایا لیست نعمت هایت را ورق می زنم تمامی ندارد؛ تا اخر عمر بدهکارت هستم.....