2777
2789

خوشگل خانوما

به عروس تپل که قدشم زیاد بلند نباشه چه لباس عروسی میاد

چه مدلایی جمع و جور تر نشونش میده

میشه برام عکس بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس پفی نمیاد بهش ولی لباس تنگ مدل ماهی هم اصلا بهش نمیاد

ی لباس با پف کم

من از هموناییم که تو تابستون میگم سرما و زمستونو عشقه                                                                      ولی تو همین سردی های اول پاییز جد و ابادسرمارو ی فحش میکشم   

لباسی که چین چینی نباشه

کارای روی لباس عمودی 

راسته باشه

اصلا کمر بالا تنه اش به دامن وصل نشده باشه

یه تیکه باشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

لباس عروس گن داربگیر خیلی کوچولوت میکنه منم تپل بودم خودمزون به سفارش خودم براگن دوخت به لباسم خیلی عالی بود

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️