2777
2789
عنوان

بوی بدواژن

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 72 پست
منم لباس زير نميپوشم تو خونه🤣 فكر كردم فقط منم

نه بابا من و ابجیم نمیپوشیم،لباس زیر اگه بپوشم برا بیرون حتما با اتو داغ میکشم روش و تابرسم خونه درش میارم و خودمو میشورم

دنیام دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از شامپو بچه استفاده میکنم،عالیه،بعد هم کامل خشک میکنم،کلا لباس زیر هم نمیپوشم تو خونه،تا الان ب ...

منم هیچ بویی ندارم . به نطرم اگه رعایت شه بو نمیاد😁

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ضرر نداره استفاده از ژل شستشو؟ شنیدم باعث عفونت میشه یه سری میگفتن باعث خشکی هم میشه به مرور😱😱😱 ...

اره زيادش خوب نيس مثلا هرروزش

ميگه بو ميدم منم گفتم ژل شستشو بزن 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
ینی رعایت نمیکنیم؟میکنیم عزیزم شدیداهم میکنیم امادکترم رفتم گفت هیچگونه عفونتی نداری این بوهم طبیعیه ...

به نطرم دکترتو عوض کن چون ترشحی ک بو داشته باشه عفونته بدون بو طبیعیه .  

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
آدم بوی خودشو متوجه نمیشه چون گیرنده های بینی بعد از چند ثانیه عادت میکنن دیگه حس نمیکنن 

من شوهرم خیلی حساسه یه جورایی وسواس داره اگه بود بهم میگفت چون باهم رفیقیم و همه چیو به هم میگیم😊