مهسا__ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 268 عنوان خواهش میکنم اگه کسی داریکو نداره میشه کدمو بزنه🙏😭😭 66 بازدید | 6 پست میشه بزنین من برداشت کنم خواهش میکنم داریک به هر دعوت ۱۱۰ و برای ثبت نام ۵۵ میده از بازار دانلود کنین اینم کد معرفم ۸۳۷۴۴۲ 1404/08/17 | 06:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2838 @niniyar همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
مهسا__ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 268 @niniyar واقعا که خیلی نامردی یه نفر عضو میشد دیگه نمیزدم خدا ازت نگذره
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2838 واقعا که خیلی نامردی یه نفر عضو میشد دیگه نمیزدم خدا ازت نگذره برو بابا صد تا زدیهم تاپیک خلاف قوانین میزنن و هم بی ادبی میکنن@niniyar همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
مهسا__ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 268 برو بابا صد تا زدیهم تاپیک خلاف قوانین میزنن و هم بی ادبی میکنن@niniyar من فقط یه نفر کم دارم اونو کامل کنم دیگه نمیزنم ولی واقعا خیلی دلمو شکستی از خدا میخام همینجوری که منو ناراحت کردی ناراحتت کنه تاپیک من کجای تو رو تنگ کرده بود میدیدی رد میشدی بچست انگار
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2838 من فقط یه نفر کم دارم اونو کامل کنم دیگه نمیزنم ولی واقعا خیلی دلمو شکستی از خدا میخام همینجوری که م ... تو با آیت طرز فکر خودت روی خوشحالی نمیبینی دفعه آخرت باشه اینطوری بام حرف میزنی واستا همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️