2777
2789
عنوان

این طبیعیه یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 60 پست
آدم خوبیه ...اما اینکاراش گیجم میکنه...نمی دونم فازش چیه

ی مدت طرفش نرو ببین چیکارمیکنه یا رک باهاش حرف بزن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم چند وقته بهت نزدیک نشده؟؟

الان قهر نیستیم...اما اگه قهر کنه من اشتی نکنم ادامه دار میشه ...منن اصلا تحمل ندارم...من آخه همش تصورم از زندگی زناشویی اینه که در حین فعالیتهای روز مره حرفای قشنگ ، بوسه ، و یا نزدیکی مث بنزین زدنه باید مدام باشه و تحمل قهر ندارم زود آشتی میکنم

الان قهر نیستیم...اما اگه قهر کنه من اشتی نکنم ادامه دار میشه ...منن اصلا تحمل ندارم...من آخه همش تص ...

حتما از همون اول تو همیشه پیش قدم شدی واسه آشتی عادت کرده وقتایی که مقصرخودشه تو کوتاه نیا بزار تنبیه شه ولی وقتی خودت مقصری عذرخواهی کن نازشو بکش نزار کار به قهرکردن بکشه

حتما از همون اول تو همیشه پیش قدم شدی واسه آشتی عادت کرده وقتایی که مقصرخودشه تو کوتاه نیا بزار تنبی ...

آره ...اوایل قهر میکرد من میرفتم آشتی...چون مرد ی که قهر کنه ندیده بودم...با خودم میگفتم نکنه واسه یه مسئله ی کوچیک طلاق کشی راه بندازن آبرمو ببرن ...بقیه هم بگن تو عرضه نداشتی نگهش داری...ولی بعد دیدم این که نشد...من نمیرفتم سمتش اما ادامه دار میشد

هیچی قهر میمونه ...امتحان کردم

ای وای اصلا دل داره زن به این دل نازکی داره باید ازخداشم باشه 

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
آره ...اوایل قهر میکرد من میرفتم آشتی...چون مرد ی که قهر کنه ندیده بودم...با خودم میگفتم نکنه واسه ی ...

من اگه شوهرم مقصر باشه اصلا کوتاه نمیام تا نقدا جبران نکنه هیچ جوردیگه نمیتونم ببخشم فقط نقدی وگرنه اینقدر ادامه میدم قهرو که مجبور شه باز نقدی حساب کنه

چی بگم ..انگار اویزیونیم...

نمیدونم چی بگمم اصلا محلش نذار طاقت بیار ببین بازم طول بکشه همینه یا شاید مشکل ناتوانایی داره عزیزم رو نمیکنه🤔

نمیدونم چی بگمم اصلا محلش نذار طاقت بیار ببین بازم طول بکشه همینه یا شاید مشکل ناتوانایی داره عزیزم ...

منم همین به ذهنم میرسه...اما بعد میبینم حالت عادی خوب شرایط ..‌خیلی رمانتیک نیست اما خوب ...اما قهر قهر دیگه

منم همین به ذهنم میرسه...اما بعد میبینم حالت عادی خوب شرایط ..‌خیلی رمانتیک نیست اما خوب ...اما قهر ...

جدی شاید اینه رو نمیکنه دستش پیش تو رو نشه وگرنه هیچ‌مردی طاقت نمیاره