2777
2789
عنوان

این طبیعیه یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم چون مردا اونطوری که تو گوش مردم خوندن دایم التحریک نیستن

نمی دونم ...دلم میخواد بگم چه بد...پس چی باعث میشه رابطشون محم بشه و از هم دل نکنن راحت...اینطوری که او قهر کنه منم قهر کنم چی پس بهم برشون میگردونه

چیکار کردی؟؟

خودش میگه انقد بهت باج میدم فقط بخاطر باباته 

یبار بابابام دعواش شده به بابام فحش داده 

حالا مثلا داره جبران میکنه به من و خانوادم خیلی میرسه

میگه همیشه از بابات خجالت دارم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
چقد خوب

اره بابا ولی اگه عصبانی بشه دیگه فاتحه ت خونده ست باید بگی خدابیامرزدتم آدم خوبی بودمممم🤣🤣

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
😠😁😁😁

😄😄😄

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

[QUOTE=73534836]اره بابا ولی اگه عصبانی بشه دیگه فاتحه ت خونده ست باید بگی خدابیامرزدتم آدم خوبی بودمممم🤣🤣[/

کلا قبل ازدواج تصورم این بود...تا حدی که صدمه هم نبینم دوس دارم...اما الان همش فک میکنم با یه آدم سرد ازدواج کردم...

[QUOTE=73534836]اره بابا ولی اگه عصبانی بشه دیگه فاتحه ت خونده ست باید بگی خدابیامرزدتم آدم خوبی بود ...

نمیدونم این جور مردا فازشون چیه اصلا چرا ازدواج میکنن اخه فقط واس عذاب دادن؟؟؟😟😟

مثلا برو تو اتاق خواب درو ببند لخت شو بدنتو لوسیون بزن یا کار دیگه کن که یهو بیاد تو ببینتت متحول بش ...

از این کارا کردم...رفتم دوش گرفتم بعد رفتم تو اتاق درو نیم لا کردم که هم دیده نشم هم بسته نباشه شاید کنجکاو شد ...اما اتفاقی نیفتاد به کار خودش ادامه داد