2777
2789
عنوان

به نظرتون از مادرشوهرم عذرخواهی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 101 پست
اگر مادرشوهرت اعتقاداتش قوی بود و واقعا براش مهم بود میرفت یه مرکز دیگه واسه پروتز این همه دکتر و م ...

وقتی رفتیم نمیدونست مرده.سری قبل خانم بود

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
ولی بنظرم تو اروپا هم عمل باس ن یه خانم رو آقا انجام نمیده.شاید برعکس انجام بشه

تو ایران که زیاده

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا دکتر ازبس از این چیزا دیده که براش عادیه.خب  دکتر بوده دیگه.منم دکتری که رحمم رو عمل کر ...

منم میدونم دکتر ها اصلا براشون مهم نیست کارشون رو انجام میدن   متوجه منظور من نشدی 

ای بابا دکتر ازبس از این چیزا دیده که براش عادیه.خب  دکتر بوده دیگه.منم دکتری که رحمم رو عمل کر ...

آره ولی خب تو خانواده ما قابل قبول نیس اونم عملی که واحب نیس

عزیزم اولا درست صحبت کن ثانیا گفتم از دهنم یهو در رفت ثالثا سوالم این بود معذرت خواهی لازمه یا نه به ...

از دهنت در نرفته ناقلا .به روی خودت نیار دیگه کاریه که شده وفکر نمیکنم دیگه مادرشوهرت رابطش باتو مثل قبل بشه .زمان میبره ولی سعی کن اعتمادشو جلب کنی  

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها کاش نمیگفتم  خیلی عذاب وجدان دارم.با اینکه شوهرم و پدرشوهرم تموش کردن ولی اعصابم خورده

وقتی رفتیم نمیدونست مرده.سری قبل خانم بود

میتونست کنسل کنه! من دوستم مذهبیه فقط با دککر خانم وقت میگیره.

یک روز اینورتر اونورتر تاثیری نداره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بیخیال ولی چه مادرشوهر لاکچری داری😃😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بچه ها کاش نمیگفتم   خیلی عذاب وجدان دارم.با اینکه شوهرم و پدرشوهرم تموش کردن ولی اعصابم خورده

بیخیالش دیگه شد درس عبرت ب گذشته فک نکن کارت خوب نبوده ولی خب وقتی اون انقدمحرم دونسته توروبرده توام نبایدبگی یجوری ازدلش دربیار ولی توفکرشم نرو اونم یادش میره یه مدته توام قصدی نداشتی

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...
میتونست کنسل کنه! من دوستم مذهبیه فقط با دککر خانم وقت میگیره. یک روز اینورتر اونورتر تاثیری نداره

شوهرمم همینو گفت

بچه ها به خدا یه سری کاراش خیلی بده جلوی شوهرمن یه سری چیزا رو رعایت نمیکنه بد لباس میپوشه همه جاش م ...

عزیزم شما اصلا وظیفه ای نداری که به مادر شوهرت با اون سن و سال و تجربه تازه بخوای یاد بدی از کجا و چه موقع باید چی رو رعایت کنه. بهتره نسبت به مسائل خصوصی دیگران بی توجه باشید

وطنم ای شکوه پابرجا  زخمی سربلند دورانها
عزیزم شما اصلا وظیفه ای نداری که به مادر شوهرت با اون سن و سال و تجربه تازه بخوای یاد بدی از کجا و چ ...

عزیزم اینکه منو شوهرم بدمون میاد که با این پوشش بدون لباس زیر با دامن کوتاه جلوی ما ظاهرشه خصوصیه؟به نظرم پوشش ما جلوی دیگران اصلا خصوصی نیس.شما اگه یکی جلوی شوهر و پسرت اینجوری ظاهر شه ناراحت نمیشی؟چه مادرش باشه چه هر کس دیگه