2777
2789
عنوان

به نظرتون از مادرشوهرم عذرخواهی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گفت چه خبر بود از دهنم در رفت ولی میگه کار درستی کردی گفتی.واقعا باید معذرت خواهی کنم؟

واقعا کارت بد بوده عزیزم اخه ادم نباید دهن لقی کنه من جاش بودم کینه ب دل میگرفتم خب چاره نداسته مجبور شده پیش دکتره انجام بده ببخشد البته  

شوهرت غلط کرد گفت کار درستی کردی ، رو خودت کار کن ، دهن لقی اصلا ویژگی مثبتی نیست

عزیزم اولا درست صحبت کن ثانیا گفتم از دهنم یهو در رفت ثالثا سوالم این بود معذرت خواهی لازمه یا نه به نظرتون

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

اگر مادرشوهرت اعتقاداتش قوی بود و واقعا براش مهم بود میرفت یه مرکز دیگه واسه پروتز

این همه دکتر و مراکز جراحی ریخته

عموما اونایی که حساسن دندونپزشک و دکتر زنان رو زن انتخاب میکنن

وقتی رفته پیش مرد اونم اون ناحیه لابد ب اش مهم نبوده

لو دادن شما اخلاقی نبود

ولی نیازی به عذرخواهی هم نیس!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ببی سیاستی کردی کاری کردی بهت بی اعتماد بشه ودیگه رازشو بهت نگه .کلا رابطه رو خراب کردی 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
واقعا برا منم عجیبه خودش چرا قبول کرد 

ای بابا دکتر ازبس از این چیزا دیده که براش عادیه.خب  دکتر بوده دیگه.منم دکتری که رحمم رو عمل کرد اقا بود

لطفا واسه به سلامت به دنیا اومدن دخترم دعاکنین.مرسی

بچه ها به خدا یه سری کاراش خیلی بده جلوی شوهرمن یه سری چیزا رو رعایت نمیکنه بد لباس میپوشه همه جاش معلومه بعضی وقتا یه حرفایی دور از حیا میزنه جلو منو شوهرم.به خدا خیلی حرص میخورم از دست کاراش خصوصا که پسر کوچیک هم دارم.یه جا باید بفهمه کاراش غلطه یا نه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی