2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده به کمکتون اختیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 47 پست
منم از بابام پرسیدم پسره با داداشم تو لوازم پلاستیکی شریکم بابام گفت نه فقط برا داداشته شوهرم دوسال ...

شاید الکی میگه و موضوع دیگه ای دربینه؟باهم رودروشون کن

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو چکار کنی حالا؟ دست و بالتو بسته فقط غر غر میکنه . بگو به من چه به خودشون بگو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم از بابام پرسیدم پسره با داداشم تو لوازم پلاستیکی شریکم بابام گفت نه فقط برا داداشته شوهرم دوسال ...

من باشم به بابام میگم ولی میگم حرفی به شوهرم نزنن , تا خودم بفهمم اصل موضوع از چه قراره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

همسرت حق داره ناراحت بشه ولی این که سر شما تلافی کنه کارش صحیح نیست

با روی خوش بهش بگو چرا بحث اونارو ما کنیم چرا ناراحتیهای بیرون رو داخل خونه بیاریم

بگو کار بابام به من ربطی نداره 

بگو لطفا دعوای اونا رو با من نکن

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

خدابه دادت برسه یواشکی به بابات یابه خانوادت بگو که زنگ بزنن بهش بگن داداشت پولوبه یه بهانه دیگه ازبابات گرفتن بابات نمیدونسته لوازم پلاستیکی میخواد بزنه مثلا به بابات بگو زنگ بزنه به شوهرت بگه میدونی چی شده پسرم بدونه اینکه به من بگه پولو واسه چی میخواد ازم وام گرفته وگرنه اجازه نمیدادم اگه میدونستم ازاولش به تومیدادم 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

چرا صلاح نمیدونسته؟ 

به پدرت بگی خیلی بهتره

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

بابام عمده فروشی برنج‌و روغن داره بعد پلاستیکی فروشیم زدن شوهرم میگه پولای بابات هرچی داره برا منه چون‌من زحمت کشیدم از همه بیش‌تر بخدا دارم دیونه میشم روزی صدبار سرکوفت بهم میزنه بقرآن دوس دارم فقط ازش طلاق بگیرم هرچی می‌خواد به من میگه

همسرت حق داره ناراحت بشه ولی این که سر شما تلافی کنه کارش صحیح نیست با روی خوش بهش بگو چرا بحث اونا ...

بخدا گفتم دیگه دیونم کرده از عیده همش سرکوفت میشنوم میگم اگه راس میگی بیا با بابام حرف بزن قبول نمیکنه من این وسط موندم