2777
2789
عنوان

وارد ارتباطات بشم یانه😓

101 بازدید | 5 پست

من واقعا هیچکسی رو ندارم بجز مادرم اونم تو شهر دیگه س نه فامیلی نه دوست پسر و دختری نه شوهربچه و..

نمیدونم وارد ارتباطات بشم یا نه

برای خودم دوست های دخترو پسر پیدا کنم یا نه

البته تو سن من ۳۶ خیلی سخت دوست پیدا میشه اکثرا شوهر و بچه دارن رفت و آمد نمیکنن با مجرد

با پسرا دوست بشم هم تهش رابطه می‌خوان اونم تو سن من مردهایا متاهلن یا از خودم چند سال کوچیکتر ها میان دوست ندارم فقط بخاطر رفع تنهایی و تنها نموندن، رابطه صمیمی با مردها برقرار کنم چون بعدش حس بدی از خودم میگیرم

رفتم کلاس آموزشی و باشگاه همسن و سالام متاهل بودن باهم مچ میشدن ،بازم حرف مشترک نبود با من بزنن همه جا پس زده میشم کنار گذاشته میشم 

بنظرتون چیکار کنم چجوری از انزوا بیام بیرون

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

توی گروه های کوهنوردی شرکت کناونجا به احتمال زیاد مجرد تو سن و سال خودت پیدا میشه.

کوه نمیتونم برم مریضم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه نیاز عاطفی را از خانم ها گرفت که. مثل کسی که گشنه هست بگی اب بخور.   هر چی سرجای خودش.  این همه به خودتون سخت گرفتید جز حسرت و عقده چی موند؟ تشویق به انجام کاری نمیکنم ولی کی اومده بابت این سختگیری به خودتون بهتون جایزه بده.   چارچوب خودتون را سفت داشته باشید. ولی بی دلیل این همه فشار به خودتون نیارید 

نمیشه نیاز عاطفی را از خانم ها گرفت که. مثل کسی که گشنه هست بگی اب بخور. هر چی سرجای خودش. این هم ...

اره سخت گرفتم نمیدونم کارم اشتباهه یا درست

ولی قبلاً که سخت نگرفتم و وارد رابطه عاطفی شدم شکست های عاطفی سنگینی تجربه کردم مغز زن نیازمند امنیت هست در روابط عاطفی این مردها هیچکدوم امنیت نمی‌دن دنبال روابط سطحی هستن 

اره سخت گرفتم نمیدونم کارم اشتباهه یا درستولی قبلاً که سخت نگرفتم و وارد رابطه عاطفی شدم شکست های عا ...

شما هیچ اشتباهی نکردی. جامعه ناسالم باید ادم های ناسالم تولید کنه. اگر مثل غرب ازاد بودیم الان دو تا بچه داشتیم.  یا حداقل از نظر عاطفی مجردها تامین بودن.  الان پسرها یا پول ندارند. یا اگر پول دارند بعلت بدبینی کمتر تمایل به ازدواج دارند. ج ا موفق شده جامعه را روانپریش کنه.  یک مشت ادم بی مسوولیت فقیر شکاک تولید شدن.  حتی نمیتونم‌ارزوی خوب بگنم براتون. چون هر روز همه چی بدتر میشه