2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده به کمکتون اختیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 47 پست
باید واقعیت رو بفهمی و همسرت هم بدونه که باید با واقعیت مواجه بشه نه اینکه فقط سر شما خالی کنه  ...

بابام شب میاد خونه منتظر میمونم بیاد دیگه خستم کرده بقران موقعی که باردارم بودم همش بهم سرکوفت می‌رود من فقط میدونستم گریه کنم 

نه بخدا بابام خودش هم کارمنده هم چن ساله مغازه داریم حتی مغازه خام برا خودمونه این خیلی ادعاش میشه م ...

خوب گفتی بهش درسته کار داداشت بد بوده ولی شوهرتم زیادی ادعاش میش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکار کنم بس؟

رودرونکن قایمکی بابابات حرف بزن دردودل کن باهاش نگوشوهرم حرفای بدی زده بگو خیلی ازتون رنجیده ناراحته ازش کمک بخواه ایشون بزرگتره یه راه خوبی جلوی پات میزاره

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊