2777
2789

سلام عزیزان راستش دوتا سوال دارم که هرکی میتونه وآگاهه لطفا راهنماییم کنه..

اول اینکه امکانش هست یه فرزند جانباز دوبار از سهمیه استفاده کنه؟!به طور مثال سه فرزند از یه خانواده چهار نفره حق استفاده از سهمیه تحصیلی رو دارن ؛بعد یکی ازاین چهار فرزند دوبار کنکور بده؟؟

وسوال بعدی اینم خیلی مهمه تو شرایطی که کنکور 98 آخرین فرصت نظام قدیماس که کنکور شرکت کنن به نظرتون منی که فعلا شرایط دانشگاه رفتنو ندارم بهتره الان چند تا درس پیش رو بخونم و مدرک پیشمو بگیرم یابذارم هر زمان که خواستم کنکور بدم درسای نظام جدیدا رو بخونم کدومش به نفعمه؟

ممنون از عزیزانی که راهنمایی میکنن😘😘😘😍😍😍 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

اولی  هر فرزند میتونه یبار استفاده کنه از سهمیه

دومی هم خیر نمیشه.نظام قدیمی نمیتونه کنور نظام جدیدو بده.فعلا برا 98 اینطوریه قانونش.ممکنه چن سال بعد عوض بشه

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی  هر فرزند میتونه یبار استفاده کنه از سهمیه دومی هم خیر نمیشه.نظام قدیمی نمیتونه کنور نظام ...

دوست  عزیز   اونهایی   که   لیسانس  دارن  ونظام قدیم  هستند میتوتن   کنکور  نظام  جدید  بدن ؟

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
اولی  هر فرزند میتونه یبار استفاده کنه از سهمیه دومی هم خیر نمیشه.نظام قدیمی نمیتونه کنور نظام ...

ممنون دوستم

در مورد اسم کاربریتم خدانکنه که بدبخت باشی 😔

تا سال ٩٩ كنكور نظام قديم هم برگزار ميشه. هر فرزند ميتونه ١ بار از سهميه استفاده كنه اگر كنكور بدي و ...

عزیزم شما مطمعنی یعنی سال 99 هم میتونیم ما نظام قدیما کنکور بدیم ؟؟؟اگه این خبر از یه منبع موثق باشه که عااااالی میشه

خوش خبر باشی انشالله😍

عزیزم شما مطمعنی یعنی سال 99 هم میتونیم ما نظام قدیما کنکور بدیم ؟؟؟اگه این خبر از یه منبع موثق باشه ...

آره عزيزم مطمئنم برگزار ميشه ولي الكي به تعويق ننداز. هرچي زودتر بخوني و شروع كني بهتره. همين امسال شركت كن انشاالله كه قبول ميشي. سهميه خيلي اثر داره. دوست من ارشد ٨٠٠٠ شد با سهميه ايثارگري شد ٥٠٠

آره عزيزم مطمئنم برگزار ميشه ولي الكي به تعويق ننداز. هرچي زودتر بخوني و شروع كني بهتره. همين امسال ...

اخه خیلی خودمم دوس دارم ازبچگی عاشق درس و پیشرفت بودم ولی شرایط خونه بابام و نبود مادر نشد که بشه

الانم مشکلم چهار درس مهم از پیش دانشگاهیمه ریاضی فیزیک شیمی زیست اینا رو پاس نکردم نکه افتاده باشم اصلا سر کلاس نبودم الان هم یه بچه یه سال و نیمه دارم که کسی نیس نگهش داره وگرنه از خدام بود الان شروع کنم😢😢

کاش موقعیتش جور میشداین همهوخانوم خانه دار میرن دانشگاه فقط من بدبخت حامی ندارم کسی مراقب بچم باشه😭😭😭😭

کاش موقعیتش جور میشداین همهوخانوم خانه دار میرن دانشگاه فقط من بدبخت حامی ندارم کسی مراقب بچم باشه😭 ...

عزيزم خودم كمكت ميكنم. من تهرانم. شمال شرق تهران. خودمم يه دختر ٢٠ ماهه دارم و جديدا بيكار شدم و خانه نشين. با كمال ميل نگهش ميدارم. يه كتابخونه هم نزديكمون هست. بيارش پيش من بذار و برو همينجا بخون كه اگرم گريه كرد زود بياي بهش برسي

عزيزم خودم كمكت ميكنم. من تهرانم. شمال شرق تهران. خودمم يه دختر ٢٠ ماهه دارم و جديدا بيكار شدم و خان ...

الهی بگردم چقدر شما ماه و مهربونی نازنین😍😍😍چقدر قلب رئوفی داری خدا کوچولوتو واست حفظ کنه اتفاقا دختر منم متولد اسفنده و الان 20 ماهشه 😊

نه عزیزم مشهد

اي بابا كاش تهران بودي هم آموزشگاه خوب سراغ داشتم هم كمكت ميكردم بخوني ولي غصه نخور. هرچي بزرگتر بشن وابستگيشون كمتر ميشه و راحتتر ميخوني. يه كم همت ميخواد. وقتي خوابه برو سراغ درس يا يه چيزاي سرگرم كننده بذار بازي كنه و تو بخون. اتفاقا واسه بچه ات هم خيلي خوبه كه كتاب دست مامانش ببينه بعدم با سهميه خيلي راحت قبول ميشي پس شروع كن با اراده و پشتكار قوي