2777
2789
عنوان

تاثیر قطع شیردهی بر قاعدگی

34090 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من حدود یکماهه دخترمو تو ۲۳ ماهگی از شیر گرفتم تو دوران شیردهی هم پریود منظم داشتم اما این ماه داره به تاخیر میافته.ممکنه از قطع شیردهی باشه؟

منم دقیقا مشکل شمارو دارم این ماه دومه که دخترم رو از شیر گرفتم ..هر دو ماه عقب انداختم ..ماه پیش 4 روز این ماه 10 روز عقب افتاده و من هنوز  منتطرم پریود بشم. بیبی چک هم گذاشتم خبری نبود خداروشکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم الان این مشکلو دارم یه هفته دخترمو گرفتم از شیر هفتم باید پریود میشدم نشدم کمر درد ودلدرد هم ...

خودم فکر کردم شاید برای تغییرات هورمونی بعداز قطع شیردهی باشه

نگران بارداری بودم الان چون شماهم گفتید یکم اروم تر شدم چقد طول میکشه شیر خشک بشه وسینه خالی بشه من ...

منم یه کم نگران بودم الان فکر میکنم احتمالا طبیعیه چون مشکل من تنها نیست

دختر من ۲۰ ماهشه خیلی پشیمون شدم که گرفتمش خوشبحالتون تا۲۳ ماهگی شیر دادین به بچتون

وای این اواخر دیگه خیلی سخت شده بود از صبح تا شب بهم آویزون بود

وای این اواخر دیگه خیلی سخت شده بود از صبح تا شب بهم آویزون بود

دختر منم شبها همش باید تودهنش بود غذاهم اصلا نمیخورد خسته شدم گرفتمش اما الان پشیمونم توماه صفر بده بچه روبگیری

نگران بارداری بودم الان چون شماهم گفتید یکم اروم تر شدم چقد طول میکشه شیر خشک بشه وسینه خالی بشه من ...

یک هفته که زوده احتمالا چند وقتی طول میکشه ولی من اذیت نشدم فکر کنم دیگه شیری نمونده بود

دختر منم شبها همش باید تودهنش بود غذاهم اصلا نمیخورد خسته شدم گرفتمش اما الان پشیمونم توماه صفر بده ...

نه به نظرم کار خوبی کردید حتما طفلک سیر نمیشده

یک هفته که زوده احتمالا چند وقتی طول میکشه ولی من اذیت نشدم فکر کنم دیگه شیری نمونده بود

اره من زودتر گرفتم سینه هام اینقد شل شده بود فکر میکردم دیگه شیر ندارم وراحتم اما خیلی اذیت شدم واسه همینم پشیمونم که شیر داشتم کاش میذاشتم بیشتر بخوره