2777
2789
عنوان

تاثیر قطع شیردهی بر قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 34096 بازدید | 27 پست
اره من زودتر گرفتم سینه هام اینقد شل شده بود فکر میکردم دیگه شیر ندارم وراحتم اما خیلی اذیت شدم واسه ...

منم با اینکه خیلی اذیت میشدم ولی وقتی از شیر گرفتم یه کم غصه خوردم طبیعیه ناراحتیه شما. جدیدا فکر میکنم علاوه بر افسرگیه بعداز بارداری افسردگیه بعداز شیردهی هم داریم چون تو خودم علائمشو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل رو دارم منتهی من برای اینکه دخترم خیلی علاقه به شیر خوردن داشت و در ۲۲ ماهگی هر نیم ساعت آویزان میشد شیر میخورد بعد میرفت بازی و بعد دوباره. حتی موقع کار و آشپزی دستمو می‌گرفت بزور می‌گفت بشین میمی منم وسط کار مجبور میشدم ولی دیدم اینجوری نمیشه این اگه الان اینجوری علاقه داره اونوقت بعد ۲ ماه دیگه که وقت گرفتنش میشه اون وقت هم خودش و هم من عذاب می میکشیم اینجوری شده که به فکر افتادم این هفته به جای نیم ساعت هر یک ساعت یکبار بهش شیر بدم هروقت می آمد سرش رو کرم می کردم بغلش می کردم اسباب بازی های رو نشون میدادم خلاصه سرگرم می کردم چون اگه این کار رو نمی کردم گریه می کرد منم ناراحت میشدم تا وقت یک ساعتش برسه. هفته دوم هر دو ساعت و سوم هر هر سه ساعت و هفته چهارم هر ۴ ساعت و ماه آخر هم هر از چند ماهی میدادم غیر از شبها که هر وقت خواسته دادم ولی اینم بگم توی این دو ماه من پریودم بهم ریخته بود دیر میشدم و از این بابت هم همسرمم ناراحت بود آخه مسائل جنسی عقب می افتاد ولی در کل بعد دو ماه که کم شده بود یواش یواش شب هم کم شد و اینکه صبح بیدار می‌شد و میخواست برای این کار مجبور شدم از روغن دونه سیاه استفاده کنم چون پدر خودم میخوره و چند روز پیش دخترم اصرار کرد به پدرم که میخواد که بخوره منم میگفتم اخه اما قبول نکرد پدرم یکم بهش داد فرار کرد بعد اون هر دفعه می گفتم میخوری یک نه بزرگ می‌گفت این شد که به ذهنم آمد دانه سیاه البته روغن اش وسیله ی خوبیه 

امیدوارم کمکی کرده باشم 

سلام حالا من برعکس بعد از اینکه پسرمو از شیر گرفتم پونزده روزی دارم پریود میشم چکار کنم بنظرتون برم ...

سلام ببخشید چیکار کردین ؟چون منم تازه پسرمو از شیر گرفتم و بعد دو قاعدگی لکه بینی دارم میخام ببینم طبیعیه یا باید برم سونو

نمیدونم همه سرزنشم میکنن خودم هم عذاب وجدان گرفتم این تاخیر پریودم هم که دیگه بدتر ازهمه اعصابمو بهم ...

سلام خانمی، میدونم برای خیلی وقته ، اما پری شدی ؟ چون من الان مشکل شما رو دارم و به شدت نگران حاملگی هستم . جلوگیری هم دارم ولی...

دختر من ۲۰ ماهشه خیلی پشیمون شدم که گرفتمش خوشبحالتون تا۲۳ ماهگی شیر دادین به بچتون

وای منم دخترم 20 ماهشه گرفتم هم خودم هم دخترم خیلی از نظر روحی اذیت شدیم کاش اینکارو نمیکردم خیلی پشیمونم الانم 5 روزه گرفتمش ولی دو روزم از پریودیم گذشته 

منم دقیقا مشکل شمارو دارم این ماه دومه که دخترم رو از شیر گرفتم ..هر دو ماه عقب انداختم ..ماه پیش 4 ...

منم دقیقا بچمو از شیر گرفتم پریود نشدم دیگه اما خب بی بی چک گذاشتم و آزمایش خون دادم مثبت بود ولی توی سونو هیچی دیده نشد که حامله ام الان موندم دوباره سونو بدم یا منتظر ظاهر شدن علائم بارداری باشم

وای منم دخترم 20 ماهشه گرفتم هم خودم هم دخترم خیلی از نظر روحی اذیت شدیم کاش اینکارو نمیکردم خیلی پش ...

منم همش گریه میکردم فکر میکردم دارم به بچه ام ظلم میکنم ولی خداروشکر از وقتی از شیر گرفتمش ماشاالله بیشتر غذا میخوره سرحال تر شده کلا بزرگتر شده شیرم دیگه جوابگوش نبود نگران نباش عزیزم بچه ات بیشتر رشد می‌کنه و بیشتر تمایل به غذا پیدا میکنه 

سلام ببخشید چیکار کردین ؟چون منم تازه پسرمو از شیر گرفتم و بعد دو قاعدگی لکه بینی دارم میخام ببینم ط ...

سلام گلم اگه پیامم دید جواب بدین میدوتم خیلی گذشته من ۲ ماه بچمو از شیر گرفتم همون ماهی ک گرفتم زودتر از موعدم پریود سدم الان و بین پریودی هام لکه بینی دارم سما بعد چند وقت خوب شدید