2777
2789

من خیلی به تدریس علاقه دارم یعنی حس میکنم یه کار نسبتا آسونیه اونم تو خونه که میشه باش مقداری درآمد کسب کرد 

حالا قراره مامان یکی از همکلاسی های دخترم بچشو بیاره خونمون یادش بدم منم تا حالا تدریس انجام ندادم واسه همین گفتم ۳ جلسه اول رایگان

میشه کسی که تجربه داره کمی کمکم کنه که چجوری پیش برم

این یک دوم اینکه مامانه جداشده و من قصد ندارم این و به شوهرم بگم مامانش میاد دم در میزارش ومیره و شوهرم قبل اومدنش میره پسرمو میبره بیرون

شک داری بشون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کی به شوهرم؟؟

اره

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نه عزیزم شک ندارم ولی یه خانم عاقل هیچ وقت نباید همچین قضیه ای رو به شوهرش بگه

مطمئنی؟ 

خب طرف بیوه باشی یا مطلقه چ فرقی ب حال شوهرت ااره

تو ک بهش اعتماد داری 

عزیزم دنبال زیربغل مار نگرد

ن جدیییی برام سواله

من تو خونم همه کس میاد

نمیشه ک رفو و امدو قطع کرد 

شوهرمم میدونه 

ن جدیییی برام سوالهمن تو خونم همه کس میادنمیشه ک رفو و امدو قطع کرد شوهرمم میدونه

همه کس یعنی کی؟ فک و فامیل؟؟ من این خانمو نمیشناسم و ظاهر درستی نداره برای همین احتیاط میکنم وگرنه فامیل که میاد