2777
2789
عنوان

شما ب کیا میگید عاشق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 45 پست

کسایی که میبینم خیلی میخوان لاو تو لاو باشن پر از مشکلن و فقط میخوان بگن ما خیلی عاشقیم

همیشه میگم ظاهر زندگی دیگرانو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید

عاشق ترین ها معمولی ترین رفتارهارو تو جمع دارن

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
مثلا تو جمع کنار هم مشنیم  یا سر سفره تاز کلیم خانواد ه شوهرم  مسخرمون میکنن . ایا این کار ...

مثلا چجور مسخرع میکنن؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلهای شوهرم...همیشه اقاهه سعی میکنه کنار خانومش بشینه یا بایسته... به نطر من از حرکات مرد ...

موافقم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
مثلا چجور مسخرع میکنن؟

مثلا میگن اینا رو نیگاه فردا بچه دار بشین  همو نگاه نمیکنین  نمیدونم اینا لوس بازیه  دوروز دیگه یادتون میره   . یامیگن به شوهرم این زن زلیل و نگاه کن

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
کسایی که میبینم خیلی میخوان لاو تو لاو باشن پر از مشکلن و فقط میخوان بگن ما خیلی عاشقیم همیشه میگم ...

البته حرف ات تا حدی درسته..ما خیلی معمولی هستیم..ولی برعکس حرف ات.‌یعنی اصلا حسی بهش ندارم

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.
کسایی که میبینم خیلی میخوان لاو تو لاو باشن پر از مشکلن و فقط میخوان بگن ما خیلی عاشقیم همیشه میگم ...

پس از کجا میفهمی عاشقن؟

به کیا میگه زنایی که عاشق شوهرشونن؟

ازش ک میپرسم میگه خودت نمیبینی؟؟؟

پس از کجا میفهمی عاشقن؟

من خودم خیلی اهل مقایسه بودم و همش میکفتم خوش بحال فلانی و اینا ولی بعد دیدم خلافش بهم ثابت شد و طی تجربه های زیاد میفهمم کی داره الکی وانمود میکنه کی واقعا عاشقه ودیکه هیچوقت خودمو مقایسه نکردم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
به نطر من فقط ارزش و احترام گذاشتن نشونه ی عشق و علاقه ست

دقیقا این مورد بقیه موارد رو هم در بر میگیره

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

مردا بیشتر عاشق رفتار های دخترانه هستن من وقتی به نامزدم خیلی محبت میکنم اونم ۱۰۰برابر من محبت میکنه یا وقتی موضوعی واسه دعوا پیدا میکنم میبینم حرفای عاشقانه نامزدم خیلی کم میشه به نظرتم به همسرت محبت خیلی کن یکم هم از. دعوا های الکی دوری کن چون حس محبت رو از بین می بره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من دقیقا جاریم.۸سالع ازدواج کردن.ب نظرم خیلی عاشقن.شوهرش هواشو داره.همه میگن واسه زنش میمیره ولی زن ...

چرا جانم رو به نابودیه

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب