2777
2789
عنوان

شما ب کیا میگید عاشق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 45 پست
من خودم خیلی اهل مقایسه بودم و همش میکفتم خوش بحال فلانی و اینا ولی بعد دیدم خلافش بهم ثابت شد و طی ...

من واقعا ب کسایی ک دارن فیلم بازی میکنن ندارم.میخام بدونم چیکار باید بکنم ک شوهرم بفهمه دوسش دارم.خسته شدممم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
من واقعا ب کسایی ک دارن فیلم بازی میکنن ندارم.میخام بدونم چیکار باید بکنم ک شوهرم بفهمه دوسش دارم.خس ...

کارندارم*

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جانم رو به نابودیه

بیش ازصدبار ب این نتیجه رسیدیم ک حرف همو نمیفهمیم.باید جداشیم.ولی نمیتونممممم

عاشقي كه ثابت كردن نميخواد. كسي كه شوهرشو دوس داشته باشه تو همه حركاتش مشخصه. واقعا شوهرتو دوس داشته باش و از ته دلت بهش محبت كن. اينكه جلوي ديگران بخواي نشون بدي چيزيو حل نميكنه فقط خودتو گول ميزني

بابا اصطلاح  زن ذلیل دیگه چیه چرا نمیگید مرد واقعی واقعا یه زن چی می خواد به غیر از یه تکیه گاه قوی که خیالش راحت باشه و احساس آرامش کنه من میگم اون نگاه های عاشقانه که یواشکی و دزدکی هست و متقابل اونا عشق وارد خونشون شده بخوان هم نمی تونن از هم جدا بشن 

زندگی درک همین اکنون است .....
بیش ازصدبار ب این نتیجه رسیدیم ک حرف همو نمیفهمیم.باید جداشیم.ولی نمیتونممممم

ایشالله زندگیت روبراه بشه همونی که میخوااای

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
عاشقي كه ثابت كردن نميخواد. كسي كه شوهرشو دوس داشته باشه تو همه حركاتش مشخصه. واقعا شوهرتو دوس داشته ...

حرفتو قبول دارم کامل😢نمیدونم چرا دنبال عششق میگردم.خیلی مشکل داریم باهم

ایشالله زندگیت روبراه بشه همونی که میخوااای

قربونت عزیزم.برام دعا کن.❤️❤️

حرفتو قبول دارم کامل😢نمیدونم چرا دنبال عششق میگردم.خیلی مشکل داریم باهم

عزيزم به شوهرت بگو وقتي انقد بهم محبت كردي كه سيراب شدم جوري بهت عشق ميدم كه كل دنيا انگشت به دهن بمونن. عشقو نميشه بازي كرد

بابا اصطلاح  زن ذلیل دیگه چیه چرا نمیگید مرد واقعی واقعا یه زن چی می خواد به غیر از یه تکیه گاه ...

شوهرم چون خانوادش خیلی گیر میدادن ب داداشش ک زن ذلیله ب اصطلاح خودشون.دوس نداره مث اون باشه.کلا هرکاری میکنه مثل برادرش نباشه

مردا بیشتر عاشق رفتار های دخترانه هستن من وقتی به نامزدم خیلی محبت میکنم اونم ۱۰۰برابر من محبت میکنه ...

شوهرم متولد ۷۱هس ولی با پسرای اطرافش فرق میکنه.چون ازبچگی کارمیکرده.بعضی رفتارارو الکی میدونه

شوهرم متولد ۷۱هس ولی با پسرای اطرافش فرق میکنه.چون ازبچگی کارمیکرده.بعضی رفتارارو الکی میدونه

نامزد منم از بچگی کار میکرده خیلی وقتا بهم میگه خیلی بچه ای اذیت میکنی ولی این اذیت کردنتات رو هم دوست دارم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره