مثلا چ رفتاری میکنن ک میفهمید همو دوس دارن؟چیکارمیکنن تو جمع.؟
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشع حسودیم میشه ب اینا.نمیدونمم چجورن ک ما نیستیم
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
آخریش جاریمو برادرشوهرم بود که داٸما بغل هم بودن هردو نامزد بودیم مامانم میگفت از جاریت یاد بگیر یکم قربون صدقه شوهرت برو.که بعد چند ماه به بدترین شکل جدا شدن هردو به هم خیانت کردن.بعدم که مهریه وطلا مال کیه و جنگ دعوا.آخه خیییلی عاشق بودن😌قضیه 8سال پیشه.
کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
توی جمع حالا چرا توی جمع نکنه میخوای رمز گشایی کنی ببینی کدوم زن و شوهر ها همو دوست دارن ک ...
شوهرم بهم گفت ببین زنایی ک عاشق شوهرشونن چیکارمیکنن😒😭😢