2777
2789
عنوان

شما ب کیا میگید عاشق؟

664 بازدید | 45 پست

مثلا چ رفتاری میکنن ک میفهمید همو دوس دارن؟چیکارمیکنن تو جمع.؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشع حسودیم میشه ب اینا.نمیدونمم چجورن ک ما نیستیم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

آخریش جاریمو برادرشوهرم بود که داٸما بغل هم بودن هردو نامزد بودیم مامانم میگفت از جاریت یاد بگیر یکم قربون صدقه شوهرت برو.که بعد چند ماه به بدترین شکل جدا شدن هردو به هم خیانت کردن.بعدم که مهریه وطلا مال کیه و جنگ دعوا.آخه خیییلی عاشق بودن😌قضیه 8سال پیشه.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

مثلا تو جمع کنار هم مشنیم  یا سر سفره تاز کلیم خانواد ه شوهرم  مسخرمون میکنن . ایا این کارا زشته ؟

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

توی جمع

حالا چرا توی جمع نکنه میخوای رمز گشایی کنی ببینی کدوم زن و شوهر ها همو دوست دارن کدوم ندارن نکنه جاری یا چیزی داری که داری حسودی میکنی

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
آخریش جاریمو برادرشوهرم بود که داٸما بغل هم بودن هردو نامزد بودیم مامانم میگفت از جاریت یاد بگیر یکم ...

من دقیقا جاریم.۸سالع ازدواج کردن.ب نظرم خیلی عاشقن.شوهرش هواشو داره.همه میگن واسه زنش میمیره

ولی زندگی من رو ب نابودیه.۲سالع ازدواج کردم

من دقیقا جاریم.۸سالع ازدواج کردن.ب نظرم خیلی عاشقن.شوهرش هواشو داره.همه میگن واسه زنش میمیره ولی زن ...

همین قضیه جاری من نشون میده هیچی همونی نیست که توظاهر میبینیم.مطمٸن باش

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
توی جمع   حالا چرا توی جمع نکنه میخوای رمز گشایی کنی ببینی کدوم زن و شوهر ها همو دوست دارن ک ...

شوهرم بهم گفت ببین زنایی ک عاشق شوهرشونن چیکارمیکنن😒😭😢

اگه دوس داره توهم براش اونطور باش

نمیدونم چیکارکنم خب