مثلا چ رفتاری میکنن ک میفهمید همو دوس دارن؟چیکارمیکنن تو جمع.؟
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
مثلا تو جمع کنار هم مشنیم یا سر سفره تاز کلیم خانواد ه شوهرم مسخرمون میکنن . ایا این کار ...
مثلا چجور مسخرع میکنن؟
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
یکی از فامیلهای شوهرم...همیشه اقاهه سعی میکنه کنار خانومش بشینه یا بایسته... به نطر من از حرکات مرد ...
موافقم
کسایی که میبینم خیلی میخوان لاو تو لاو باشن پر از مشکلن و فقط میخوان بگن ما خیلی عاشقیم همیشه میگم ...
پس از کجا میفهمی عاشقن؟
من خودم خیلی اهل مقایسه بودم و همش میکفتم خوش بحال فلانی و اینا ولی بعد دیدم خلافش بهم ثابت شد و طی تجربه های زیاد میفهمم کی داره الکی وانمود میکنه کی واقعا عاشقه ودیکه هیچوقت خودمو مقایسه نکردم
مردا بیشتر عاشق رفتار های دخترانه هستن من وقتی به نامزدم خیلی محبت میکنم اونم ۱۰۰برابر من محبت میکنه یا وقتی موضوعی واسه دعوا پیدا میکنم میبینم حرفای عاشقانه نامزدم خیلی کم میشه به نظرتم به همسرت محبت خیلی کن یکم هم از. دعوا های الکی دوری کن چون حس محبت رو از بین می بره
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
سلام باید ببینی همسرت چه رفتاری رو دوست داره همسر من در منزل عاشق پیشه است ولی در جمع اصلا یک موجود غریبه میشه برام هر کدوم یه جورین دیگه باید قلقش دستت بیاد