2777
2789
نزدیک بود دیروز دستی دستی نتیجه 6 ماه زحمت کشی و استرس و همه اینا بر باد بره ...دیروز اولین روز 6 ماهگیم بود

رفته بودیم خونه خواهر همسرم ...پسرش داشت با پسر عمه اش بازی میکرد از همین بازی های مسخره پسرونه که رو سرو کول هم میپرن ...بعدش یه بالش برداشت همدیگر و دنبال کردن ...من اون لحظه خیلی حواسم بود جوری که روی مبل هم نشسته بودم کاملا دستام جلو بود

بعد از ده دقیقه بازیشون تموم شد ...خواهرزاده همسرم نشسته بود داشت کتاب میخوند یه دفعه نمیدونم پسرعمه اش چرا دیوانه شد بالش رو پرت کرد سمت من ...وای یه لحظه تمام دنیااااا جلوی چشام تیره و تار شد ...

خواهرشوهرم که بیچاره داشت سکته میکرد

بعد از 5 دیقه یه کم استراحت کردم سریع یه شکلات خوردم ...بعد از نیم ساعت حرکاتش رو حس کردم

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ناز دختر خورد سمت راستم ...خیلی ترسیدم
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چیزیش نمیشه...
ولی باید مواظب بود..
من خواهر زادم ناخواسته با لگد زد تو شکمم
.
.
گر نگهدار من آنست که من میدانم.. شیشه را در شکم سنگ نگه میدارد..
دیگران را ببخشید .. نه اینکه آنها سزاوار بخشایشند.. بلکه شما لایق آرامشید!!!
دیوانه اس نرو اونجا باووو
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
به خدا این بچه ها وقتی کنارمون هستند باید خیلی حواسمون باشه

خواهرهمسرم میگفت توی مطب خانمی اومده بود 5 ماهه باردار ...این خانمه خواب بوده دخترش با دوتا پاهاش میپره روی شکمش بچه اش سقط میشه