2777
2789

من همسرم توی تلگرام عضو گروه های دختر و پسری هست  و ادمین گروه هم هست میاد بهم میگه مثلا دخترا زباد میان پیوی منم میگم خب طبیعیه ادمینی میگم من رو عضو گروه کن میگه نه میگم چرا میگه آخه من توی گروه با خانما حرف میزنم و شاید تو بگی ناراحت نمیشم ولی وقتی ببینی ناراحت میشی منم میگم خب اگر واقعا چیزی نمیگی من رو عضو کن میگه نه

مشکلم این نیست الان مشکلم اینه چرا وقتی میاد خونه تلگرام رو حذف میکنه و وقتی میره بیرون یا سر پست هست دوباره نصب میکنه ولی دقیق وقتی میاد خونه حذف میکنع حرفشم اینه میگه نمیخوام زیاد برم داخلش باورتون میشه خیلی تنهام خیلی زیاد روزایی که خونه هست هم از عصر میزنه میره شهر و دقیق همون شهر دوباره نصبش میکنه حوصله دعوا باهاش رو ندارم ولی این کارش خیلی زشته ن اینکه من میرم گوشیش رو کاووش میکنم نه میخواستم ی عکس داشتم بفرستم  از گوشیش دیدم حذفش کرده درحالی که صبح داخلش بود(الان خوابه) ی بارم میخواستم نور و نت گوشیش رو خاموش کنم بازم دیدم حذف کرده خسته شدم چیزی بگم میگه کاری نکن رمز گوشیمو عوض کنم گوشی ی چیز شخصیه🫠 تو پلیسی ی بارم واسه همین گروه دعوامون شد آخرین بازدیدش رو توی تلگرام که برام باز بود بست

نفرین نکنید لطفا خیلی بدم میاد فقط بگید چی بگم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

انگار  داره چیزی مخفی میکنه!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاً شوهرته؟! 

اگه شوهره که نباید چیز شخصی ز هم داشته باشین

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

حس خوبی نگرفتم ازین موضوع

اگر چیزی خاصی نیست چرا باید نیاز به پاک کردن پیدا کنه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خوب تحملی داری

دیگه زدم به بیخیالی برام نیست میگم به درک اگر نخواد بمونه زودتر ثابت میشه هرچقدر من بگم بازم اکر راهش راه رفتن باشه میرع

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

حس خوبی نگرفتم ازین موضوعاگر چیزی خاصی نیست چرا نیاز باید نیاز به پاک کردن پیدا کنه

گفتم دیگه میگه نمیخوام برم داخلش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب مشخصه داره یه کاری میکنه

حس میکنم واسه اینه میگه من میرم گوشیش رو میگردم چندبار رفتم گشتم چت عادی با دخترا بود دعوا و جنجال بود که راه افتاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم دیگه میگه نمیخوام برم داخلش

خب معلومه داره دروغ میگه

کافیه روی گوشیش باشه اما نره داخل برنامش

چرا باید پاک کنه

این مخفی کردن مشکوکه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

تلگرامشو رو گوشی خودتم بریز رمزش میاد رو گوشیه شوهرت اونو حواست باشع پا ک کنی 

اینجوری به همه چیش دسترسی داری.

بعدم چرا باید شوهرت قاطی زنا بلوله؟چرا زودتر از اینا جرش ندادی؟