من همسرم توی تلگرام عضو گروه های دختر و پسری هست و ادمین گروه هم هست میاد بهم میگه مثلا دخترا زباد میان پیوی منم میگم خب طبیعیه ادمینی میگم من رو عضو گروه کن میگه نه میگم چرا میگه آخه من توی گروه با خانما حرف میزنم و شاید تو بگی ناراحت نمیشم ولی وقتی ببینی ناراحت میشی منم میگم خب اگر واقعا چیزی نمیگی من رو عضو کن میگه نه
مشکلم این نیست الان مشکلم اینه چرا وقتی میاد خونه تلگرام رو حذف میکنه و وقتی میره بیرون یا سر پست هست دوباره نصب میکنه ولی دقیق وقتی میاد خونه حذف میکنع حرفشم اینه میگه نمیخوام زیاد برم داخلش باورتون میشه خیلی تنهام خیلی زیاد روزایی که خونه هست هم از عصر میزنه میره شهر و دقیق همون شهر دوباره نصبش میکنه حوصله دعوا باهاش رو ندارم ولی این کارش خیلی زشته ن اینکه من میرم گوشیش رو کاووش میکنم نه میخواستم ی عکس داشتم بفرستم از گوشیش دیدم حذفش کرده درحالی که صبح داخلش بود(الان خوابه) ی بارم میخواستم نور و نت گوشیش رو خاموش کنم بازم دیدم حذف کرده خسته شدم چیزی بگم میگه کاری نکن رمز گوشیمو عوض کنم گوشی ی چیز شخصیه🫠 تو پلیسی ی بارم واسه همین گروه دعوامون شد آخرین بازدیدش رو توی تلگرام که برام باز بود بست
نفرین نکنید لطفا خیلی بدم میاد فقط بگید چی بگم