2777
2789
عنوان

نحوه ی ابراز علاقه یک خانم چطوریه؟؟ (آقا هستم).

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 265 پست
شما چرا نرفتین جلو؟

باهم درارتباط بودیم(شرایط کاری و محترمانه ای مثل الان شما) و صراحتا بهم گفت منو برای ازدواج میخواد و منم بعد از یک مدت بهش علاقه مند شدم

از احساسم باخبر بود

موافقتم برای ازدواج اعلام کردم

ولی هِی امروز و فردا میکرد

مشاور با هردومون صحبت کرد

بهم گفت بدلیل تجاربی که تو زندگیش داشته, از ازدواج میترسه

فقط تنها کاری که نکردم این بود که دسته گل بخرم برم خونشون خواستگاری😳

از یک جایی ببعد ترجیح دادم کاملا از زندگیم بذارمش کنار

_ چون فقط داشتم آسیب میدیدم و وابسته میشدم

اگ ازتون خوشش نیاد کلا نشون میده بی میلیشو اما اگر خوشش بیاد یا خیلی به بهانه های مزخرف حتی😅 باهاتون صحبت میکنه

یا خیلی عادی رفتار می‌کنه می‌ره پیش دوست صمیمیش از رفتارای شما ذوق می‌کنه ک اینو باید از دوستش یا خودش بپرسید تا بفهمید

مارو دور ننداز  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه حسی بهش ندارم

پس متوجه اش کنید که هیچ احساسی بهش ندارید تا اون بنده خدا به خاطر رفتار شما دچار سوتفاهم نشه، رفتارتون رو جوری کنید که کاملا متوجه اینکه شما هیچ احساسی بهش نداریدبشه اخه گناه داره

من نه بقران،  فقز چ.ن تا بحال دختری تو زندگی ام نبوده میترسم سرم کلاه بره

شمانه که    دختره زرنگه  نخ میده ولی نامحسوس

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
سوال اکی می پرسه، نازم میکرد ولی من بی تفاوت بودم یک دفعه کم محلی کرد و منم کلا بی خیالش شدم باز دوب ...

هموووون

دختره هلاکه

فقط منتظر پیشنهادشماست

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏