2777
2789
عنوان

نحوه ی ابراز علاقه یک خانم چطوریه؟؟ (آقا هستم).

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 265 پست
پس متوجه اش کنید که هیچ احساسی بهش ندارید تا اون بنده خدا به خاطر رفتار شما دچار سوتفاهم نشه، رفتارت ...

چجوری متوجه اش کنم؟ هرچی بی محلی می کنم نزدیکتر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته یه چیزیم هستا اون بنده خدا دختره نمیتونه رک بگه که مجبوره با سیاست بگه هر دختری یه مدلیه مث ...

راست می گی ها، اصلا به این جنبه اش فک نکرده بودم، شما کسی رو که دوست داربن باهاش بد اخلاقی می کنید، چه جالب

ایقد خانوما پیچیدن که فهمیدینش سخته چون واکنش هر کس متفاوته همینطورن که بچها گفتن بعضیا سعی میکنن به هر بهانه به طرف نزدیک شن و برعکس بعضیا سعی میکنن دور شن

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
راست می گی ها، اصلا به این جنبه اش فک نکرده بودم، شما کسی رو که دوست داربن باهاش بد اخلاقی می کنید، ...

اول بشین با خودت سنگاتو وا کن ببین اونو میخوای؟از لحاظ عقاید، ظاهر ، سن به هم میاین؟ اگر آره پس برو جلو و نزار از فکرت بیاد بیرون(ما خانما زود احساساتی میشیم و از یکی خوشمون میاد و همونقد هم زود میتونیم فراموشش کنیم )

ولی اگه میبینی به هم نمیاین فقط کافیه مغرورانه باهش برخود کنی خیلی راااااحت از چشش میفتی😊

فقط یه تذکر:با اینکه حس خیلی خوبیه که یکی ازت خوشش بیاد و ابراز علاقه کنه ولی نه به قیمت شکستن دلش که بعدش بخوای بهش بگی ما به درد هم نمیخوریم😤

چی میگی تو😤😤😤😤

خداییش این تاپیکو خوندم فهمیدم دخترا چقد بدبختن،داریم پسره میره کل آمار خاندان و جد و آباد دختره رو درمیاره،یه مدتم با دختره میره این ور اونور،اخرش میگه بدرد هم نمیخوریم و اینجور چیزا...حاله دختره بیچاره دوتا سوال از این اقا پرسیده الان تو شک و شبهه افتاده که عاشق کشته مردشه...شاید برا کنجکاوی اینارو پرسیده یا داره سبک سنگین میکنه که میتونه شمارو بعنوان یه کیس در نظر داشته باشه یا نه،همين...

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
خداییش این تاپیکو خوندم فهمیدم دخترا چقد بدبختن،داریم پسره میره کل آمار خاندان و جد و آباد دختره رو ...

یعنی شما می گید هیچی نیست؟  معمولا خانم همینجوری نسبت به یک آقا کنجکاو میشن؟ ولی خیلی با سیاسته. 

[QUOTE=73473079]واقعا نمیدونم چمه؛[/

عجب  میگم شما چرا اینقد تو‌تصمیم گیریات مرددی کلن انگار یخورده ترس تو وجودته هم دلت میخاد هم نمیخاد خلاصه فازت مشخص نیس_😂

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
[QUOTE=73473079]واقعا نمیدونم چمه؛[/ عجب   میگم شما چرا اینقد تو‌تصمیم گیریات مرددی کلن ...

هم بدم نمیاد باهاش آشناش بشم  و از این تنهایی در بیام و حال و هوام عوض بشه ؛ از یک طرف میگم شاید بدرد هم نخوریم؛  بی خودی علاف من شه؛ چند تا موقعیت دیگه هم ازدست بده و با احساساتش بازی بشه؛ و بکلی داغون شه.  نمیدونم مردد هستم. آخه هیچ احساسی بهش ندارم فقط از اینکه فکر کردم کسی دوستم داره یکمی ناخاسته ذوق کردم. تا حالا تجربه شو نداشتم و برام تازگی داشت.

بخدا قسم درست گفتین.😆😆

اینا بخاطر اینه ک تا حالا با کسی ذرارتباط نبودی یکمم خجالتی هستی همش این ترس داری ک چجوری با ی دختر باید برخورد کنی  میترسی بلد نباشی دوس داری اکی بدی ولی استرس نمیزاره

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو