2777
2789
عنوان

نحوه ی ابراز علاقه یک خانم چطوریه؟؟ (آقا هستم).

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 265 پست
 اینم با حس روانشناسی تون جواب میدی؟ بالاخره چیکار کنم؟

اینو ک خودت باید ب عقلت رجوع کنی من ک جای تو نیستم با شناختی ک از خودتو طرفت داری تصمیمتو بگیر همیشم سعی کن خودت تصمیم گیرنده باشی ن اینکه دیگران بهت بگن اینجوری واست بهتره تجربایتت بیشتر میشه شخصیتتو بهتر و قویتر میشه برا تصمیماتت دیگه مرددم نیستی راحت تصمیم میگیری فقط میتونی از دیگران مشورت بگیری اخرین تصمیمو همیشه خودت بگیر

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ک خودت باید ب عقلت رجوع کنی من ک جای تو نیستم با شناختی ک از خودتو طرفت داری تصمیمتو بگیر همیشم ...

اگر بهش پیشنهاد آشنایی بیشتر بدم؛ بعدها ببینم مناسب هم نیستیم و کات کنم, اشکال نداره؟

هم بدم نمیاد باهاش آشناش بشم  و از این تنهایی در بیام و حال و هوام عوض بشه ؛ از یک طرف میگم شای ...

خب هرکس برا انتخابش ی معیارایی داره ببین طرفت چقد ب معیارات نزدیکه روحیاتتون بهم میخوره ک اکی بدی برا شناختای بیشتر

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
راست می گی ها، اصلا به این جنبه اش فک نکرده بودم، شما کسی رو که دوست داربن باهاش بد اخلاقی می کنید، ...

متاسفانه خیلی بدم😂😂😂نه میتونم به احساسم بی تفاوت باشم نه میتونم غرورمو بذارم زمین

واسه همین عصبی میشم

ولی طرف شما تکلیفش با خودش معلومه راحت غرورشو گذاشته کنار احساسشو گذاشته الویت

چشم؛ ولی یکجوری تذکر دادین که انگار من مقصرم.

نه من دنبال مقصر نیستم ولی یاد ازدواج داداشم افتادم عصبانی شدم.اون اصلا اهل دوست دختر نبود ولی یه مدت میرفت توی سایت همسریابی چند مورد پیش اومد که دختره ابراز علاقه میکرد ولی داداشم نمیخواست و مونده بود چجوری بهش بگه نه که دلش نشکنه ولی خواسته و نخواسته دل یکی رو شکوند 

آخرش یه زن حسسسساسسسس گیرش اومد 

چی میگی تو😤😤😤😤
یعنی شما می گید هیچی نیست؟  معمولا خانم همینجوری نسبت به یک آقا کنجکاو میشن؟ ولی خیلی با سیاسته ...

خب اگه درحد اینکه بدونه مجردین یا متاهل و چیزای اینجوری باشه آره،ولی اگه بیشتر از اینا باشه مثلا بهتون سر چیزای الکی هی پیام بده یا سوالای بیشتر میپرسه هی میخاد چیزای بیشتری درموردتون بدونه و به بهونه های مختلف سعی میکنه خودشو بهتون نزدیک کنه میشه گفت از شما خوشش اومده دیگه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!