2777
2789
عنوان

نحوه ی ابراز علاقه یک خانم چطوریه؟؟ (آقا هستم).

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 265 پست
شاید اول حساب کرده  روتون دیده خبری نشده باز یکی دیگه پیدا کرده از اون نتیجه نگر فته باز اومد س ...

نمی دونم ولی خیلی خیلی با سیاسته، از من پرسید ورودی چند بودین دانشگاه، بعدا فهمیدم میخاسته سن من را بفهمه. از این دخترا یکم میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشونه؟اگه سن کمی دارن خودش میاد ابراز علاقه میکنه دخترهای امروزی اکثرا پاپیش میذارن نه پسرها

تقریبا دوسال کوچکتر هستند. 28 سال. از من پرسید ورودی چند دانشگاه هستین و آمار سن من را در آورد

بیشتر بترسید چون من همسرم رو همینجور شکار کردم 😁😁

جدی می فرمایید. خیلی خیلی با سیاسته، تمام جیک و پوک من را غیر مستقیم از زبون من در آورد. پس دیگه کلا محلش نمیدم تا بیخیال بشه

از پسرای این دوره زمونه بعیده که بلد نباشن و ندونن که دختر ازشون خوشش اومده یا نه منظورم به شخص شما نیست ولی پسرا الان شیطونو درس میدن

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍