2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دکترتون کیه من میرم تهران رفت وآمد خیلی برام سخته ازش راضی هستین

من دکترم اکرم هاشمی آشتیانی

آره خیییلی خوبه واقعا دکتر رو دستش ندیدم انقدر که مهربون و با اخلاقه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

من تقريبا زايمان كردم اونجا، سوند كه موقع بيهوشى وصل كردن درآوردنشم دردى نداشت، آمپول بى هوشى رو تو آنژيوكت زدن كه اصلا متوجهش نشدم، برو غمت نباشه، شوهر من برام پمپ درد خريد كه بعد بهوش اومدن دردى حس نكردم، كلى ام حال خوبى بود 😄 پمپ دردو از جاى ديگه تهيه كنين اونجا قيمتش نسبتا بالاست

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
سزارینم وحشتناکه 😶

من وحشت دارم از طبیعی مخصوصا برشی که میدن و آدم میفهمه قشنگ😐

باز سزارین بیحس میشی یا بیهوش نمیفهمی ولی خب اونم درد بعدش بده ولی واقعا به طبیعی راضی نیستم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
من تقريبا زايمان كردم اونجا، سوند كه موقع بيهوشى وصل كردن درآوردنشم دردى نداشت، آمپول بى هوشى رو تو ...

آخه جدیدا سوند رو قبل عمل میزنن از اون میترسم😢

دکترم پمپ دردو تایید نکرد گفت نگیرم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
من دکترم اکرم هاشمی آشتیانی آره خیییلی خوبه واقعا دکتر رو دستش ندیدم انقدر که مهربون و با اخلاقه

میشه شماره و آدرسش و ب منم بدی چ روزایی هست بعد من ۶ ماهم شده ب نظرت دیر نیست بعد بهش بگی سزارین میخوای انجام میده

دخترم نفسمه ....